Takk for meg

Da er det faktisk gått over to uker siden jeg startet reisen min hjemover igjen. Alt er tilbake til slik det var før jeg dro, og akkurat nå føles det egentlig i bunn og grunn veldig fjernt ut at jeg var borte i over 10 måneder. Nesten alle vennene mine som også dro over dammen er tilbake, og hele gjengen har opptil flere ganger vært godt plassert i sofaen min, akkurat slik som før jeg dro. Det føles nesten som om at livet her hjemme har vært pauset mens jeg har vært borte. Selvfølgelig er det litt småforandringer her og der, jeg kom for eksempel hjem til nytt kjøkken! Haha. Men ellers...ingenting. Det føles ganske godt. Ikke at jeg var særlig bekymret over at jeg kom til å gå glipp av noe stort...dette er tross alt lille Bodø.

Jeg har storkoset meg de to ukene jeg har vært hjemme, og vært veldig heldig med været! Linzey kom for en uke siden og vi har prøvd å gitt henne en god nord norsk sommer opplevelse! Adrien, kjæresten til søsteren min er også her. Så enda lever vi et lite amerikansk liv! Jeg fikk også en veeeeldig god nyhet for litt over en uke siden...James kommer til huset vårt i Spania i to uker i sommer ♥ Når jeg sa hadet i Texas trodde jeg at jeg ikke kom til å se han på et halvt år, men der tok jeg feil! Det er tre uker til han kommer nå, og for å være helt ærlig hadde jeg ikke hatt noe i mot å bare skippet de neste ukene fremover!

Jeg blir neppe å blogge noe etter dette innlegget. Det er mulig det kommer noe her og der, men det blir mest sannsynlig veldig lite. Jeg vil bare takke til alle trofaste lesere for at dere har fulgt meg og vært tålmodig igjennom tørre bloggperioder. Jeg setter stor pris på alle tilbakemeldingene og kommentarene jeg har fått, det har holdt motet oppe gjennom tider jeg har kjent at jeg rett og slett hadde lyst til å slette hele greia. Nå er det deilig å ha en blogg å se tilbake på, og jeg anbefaler fremtidige utvekslingsstudenter å gjøre det samme. Bloggen kan være der for alltid, så har du lyst til å mimre er det ikke vanskelig å finne ut hva du gjorde når. Takk for meg, kjære lesere.11 kommentarer

sTINE

20.06.2011 kl.17:41

Herlig! Kos deg masse i Spania med kjæresten :D

ibenheleneUSA

20.06.2011 kl.22:44

Det har vært kjempe kjekt å følge bloggen din! Og bra du snart får se James igjen :) !!

Cecilie

21.06.2011 kl.01:26

Utrolig rart, og nesten litt kjipt, at bloggene jeg har fulgt med på det siste året plutselig tar slutt.. Selvom det betyr at min tur nærmer seg med stormskritt. Har vært kjempegøy å følge med på bloggen din, og lykke til videre! Kos deg i Spania :)

Malin

21.06.2011 kl.08:05

Åhr, ikke slutt! Har vært utrolig gøy å følge bloggen din! Have fun with Linzey og James :-)

Susanne

21.06.2011 kl.13:21

Bloggen din har vært utrolig gøy å lese, har vært veldig gøy å se hvorda ditt år i Usa var! :)

mtbakke

21.06.2011 kl.15:21

elsker bloggen din! har fulgt den en stund, rart at utvekslingsåret ditt er ferdig allerede.. håper du fortsetter å blogge litt til :)

Silje

22.06.2011 kl.23:02

Det har vært kjempegøy å få følge bloggen din dette året! Og så håååper jeg du kan skrive et lite innlegg i ny og ne om hva som skjer, dersom du skulle dra tilbake til texas på besøk engang f.eks...:)

Kos deg masse videre i sommer!

Ebba

23.06.2011 kl.01:02

Har vært utrolig gøy å kunne følge med på oppholdet ditt i usa, spesielt siden jeg forbereder meg til mitt!

Gro

04.09.2011 kl.23:23

Hvert veldig fint å følge deg på bloggen! Gleder meg til å være utvekslingsstudent, selv om det er ett år til da:p

Marte Isaksen

16.09.2011 kl.20:48

//Tusen takk for kjempefin kommentar! :D Jeg ble kjempeglad!

fshvenice

09.06.2012 kl.22:07

Very intersting!

Visit my blog, become one of my members!!

http://www.fashionvenice.com/2012/05/palazzo-ducale_21.html

Fashionvenice.com

Skriv en ny kommentar


Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.hits