Laura's birthday party


Laura!

JT, Ariana, Lauren og Jamie.


Laura blåser ut sine 18 lys!

Ari og Linzey!


5 kommentarer

Linzey's birthday party

I går dro jeg, Kaitlin, Allison, Laura og Linzey til San Antonio for å feire Linzey sin bursdag. Først dro vi og spiste på en restaurant hvor de serverte mat fra Asia med kusiner og tanter og onkler. Etterpå dro vi til to butikker hvor de hadde bare dekorasjoner og kostymer til Halloween. Helt sykt hvor stort Halloween er her borte! Jeg og Linzey kjøpte like pirat kostymer, så vi skal være tvillingpriater. Haha. Vi dro også på en koselig liten plass hvor de bare solgte forskjellige varianter av iskrem. Mmmm. I sju tiden kjørte vi hjem, plukket opp Breanna og Gabby og dro på kino og så Life as we know it. Der møtte vi også Jack og Courtney, som er søsken.

Jeg kjøpte meg forresten den nye lille firkantede iPoden idag, og to nye CDer! Og alle sov over hos oss, og vi så The Last Song. En kjempe koselig dag med andre ord. Og i tillegg har Laura også blitt forelsket i Justin Bieber. Hurra!Én kommentar

Sleepover birthday party

I går var det school-spirit day på skolen. Alle hadde på seg rødt eller hvitt, siden det var fotballkamp på kvelden. Før skoleslutt var det som vanlig på fredager når det er hjemmekamp pep-rally! Etterpå hadde mitt volleyball lag, jv, kamp, også hadde varsity kamp. Begge lagene vant kampene sine! Etterpå bar det rett til Homecoming fotballkamp. Dessverre så var dette en av kanskje tre dager siden jeg kom at det faktsik regnet, så det var en liten demper på stemningen. I tillegg til at vi tapte. Men i pausen var altså selve "homecoming". Homecoming går for de som ikke har skjønt det ut på at tidligere elever som har graduated fra skolen kommer tilbake. Så det var faktisk folk helt fra 1930 der! Hannah var homecoming queen, og Mitchell var homecoming king.

Etter kampen dro jeg, Linzey, Lauren, Laura, JT, Jamie, Amanda, Kayla, Allison, Hannah, Jr., Colton, Kye og Brent til Ariana i bursdags sleepoverparty. Det var veeldig morsomt! Ariana har basseng og boblebad i hagen, så alle spilte amerikansk fotball i bassenget og satt i boblebadet, før vi dro inn og forsynte oss fra et enormt utvalg av godteri, cupcakes, muffins, kake og mat generelt. Vi spilte også et spill som gikk ut på at en maskin sa et ord så skulle man forklare ordet uten å si det. Storkoste meg veldig med masse fine folk! Dagen idag har ellers gått til skype og lekse. I kveld har jeg, Hannah og Linzey vært på bowling, også hentet vi Breanna og Gabby og dro på kino og så "Easy A", en veldig bra film! Jeg avslutter innlegget med et TUSEN TAKK til kjære mamma og pappa som har sendt meg masse norsk godteri og sjokolade, og lester! I love you!

4 kommentarer

San Marcus og sleepover

I forgårs dro jeg altså til San Marcos for å møte områderepresentanten min. Jeg, James og Audra dro avgårde rett etter skolen så jeg ble nødt til å droppe volleyballtreningen. Før møtet dro vi og så på Trip sin fotballkamp, amerikansk fotball altså. Møtet gikk kjempe fint. Det var jeg og to andre utvekslingsstudenter som var der, og områderepresentanten min var utrolig grei! Siden det tar 1 time og 15 min å komme seg til og fra San Marcos, kom vi ikke hjem før i 11 tiden på kvelden, så da var den dagen gått.

Jeg stortrives på skolen og i de forskjellige klassene, og gleder meg faktisk til å dra hver dag! haha, det går vel over etterhvert regner jeg med... Uansett. Etter skolen i går dro jeg og resten av volleyball laget til en plass som heter Poteet hvor vi hadde kamper. Vi kjørte i en gul skolebuss sammen, skikkelig amerikansk og faktisk en veldig gøy opplevelse! Jeg og Gabby, en annen utvekslingsstudent fra Australia som forresten er utrolig grei, slapp heldigvis å spille siden vi bare har vært på tre treninger. Men de har ordnet oss trøyer med navn på som vi snart skal få, så jeg tror ikke det er lenge til de sender oss ut på banen. Haha, det kan bli spennende.

Etter kampene, som ikke var ferdig før klokken 8 siden de måtte spille fem kamper på grunn av at det var så jevnt, dro jeg og Linzey i sleepoverbursdag til Hannah. Det var 11 stk der inkludert meg, og det var veldig koselig! Vi var ganske så utslitte og sovnet rimelig tidlig, men idag badet vi og spiste kake! Nå har jeg lekser, og i morgen skal vi feire 90 årsdag til bestemoren til Audra. Etterpå skal jeg å handle enda litt mer til skole og trening. Skal prøve å oppdatere etter hvert når jeg får tid, men det er ikke så mye av det her.

6 kommentarer

Happy birthday

I dag blir den min nydelige søster, Martina, og jeg 17 år. Så jeg ville bare si gratulerer så mye med dagen og si I love you!


7 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits