Beluga Whales

Linzey fikk i julegave å få dra til SeaWorld for å svømme sammen med beluga whales, så vi dro til San Antonio for å gjøre det i går. Siden det er "vinter".. Noe jeg forresten synes er teit siden det fremdeles er rundt 20 grader, er parken stengt for ca. 2 måneder, så jeg følte meg skikkelig VIP når vi kom dit. Uansett... Etter at vi hadde sett på en film om beluga whales og Linzey var på tur til å gjøre seg klar, sa mannen som var der at han hadde lyst at jeg skulle få gjøre det sammen med henne! Selvom vi ikke hadde betalt for det eller noe... så det var en veldig hyggelig og koselig overraskelse på en dag som i utgangspunktet ikke var noe særlig bra. Amerikanere er så utrolig snille, og med en gang folk hører at du er utvekslingsstudent vil de bidra til å gjøre året ditt bra. Jeg fikk derfor svømme sammen med beluga whales, og det var en utrolig morsom opplevelse. Det var to beluga whales som vi fikk være sammen med, Oliver og Luna. Jeg fikk til og med et kyss fra Oliver.

Etter vi var ferdig dro vi på promdress shopping. Både Linzey og jeg fant kjole, så det var suksess. Vi fant faktisk sko også, så vi har bare smykker og slikt igjen. Jeg gleder meg veldig til prom! Det er så gøy, fordi daten din kjøper vest og slips som matcher kjolen.Resten får dere se når det er prom...


3 kommentarer

New puppy!

Møt Chloe, vår nye valp.


5 kommentarer

Lille kattepus

Møt Manclavia, eller bare Clavia. Verdens søteste lille kattepuuuus.

7 kommentarer

Humphry4 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits