Future Farmers of America

Tida flyr som vanlig! Dette er faktisk den 7. skoleuka mi her. Kan nesten ikke tro det! Men i går stod jeg opp klokken 04.40 for å "judge land" I FFA - Future Farmers of America! Hahahaha. Jeg bestemte meg før jeg dro at jeg skal være med på så mye som overhodet mulig... Så ja, nå er jeg en future farmer of America også. Selvom jeg suger og ikke har peiling på hva jeg gjør. Det er liksom en stor konkurranse med flere hundre stk, også skal man gå rundt i forskjellige jordhauger og finne ut hvilken type jord det er osv... Haha jeg bare vandret rundt og prøvde og se så smart ut som overhodet mulig. Selve konkurransen er ikke så supergøy, men det er et sosialt opplegg siden man kjører buss i to timer hver vei, og man drar og spiser sammen når konkurransen er ferdig. I tillegg slipper vi skolen!

Etter trening hadde Linzey et cheerleading opplegg, så jeg og Gabby dro hjem til meg. Gabby er forresten den australske utvekslingsstudenten, og det er hun som snakker på en av videoene jeg har lastet opp her. Hvis det var noen som var overrasket over hvordan aksent amerikanere har her, så vet dere hvorfor nå. Haha. Og for å forklare dere hvor latterlig BRA det er her, så kan jeg si så mye som at hun i utgangspunktet hadde tenkt til å være bare et halvt semester, men har nylig utvidet det til hele skoleåret! Jeg er VELDIG glad for det, fordi hun er verdens herligste. Uansett, nå skal Linzey og Preston på teater og jeg skal på JV fotballkamp med Gabby, Trey, etc. Snakkes! Love y'all!2 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits