Easter Egg Hunt

En del har skjedd siden sist folkens! Jeg kan herved meddele at jeg er tilbake på bloggfronten som jeg var før, og skal prøve og oppdatere så ofte som jeg kan nemlig fordi vi flyttet tilbake til huset i går!! Eller...i det lille huset som er utenfor huset. Men jeg kan gå inn og få internett i det egentlige huset når som helst...så jeg er back on track! Det føles deilig å ikke bo hos bedreforeldrene deres lengre...det ble rett og slett for mye folk og for liten plass. Selvom de var veldig snille og gjestfrie mot alle.

På lørdag hadde vi folk her og vi hadde deres årlige easter egg hunt. Det går ut på at man deler alle opp i lag også er det om å finne sine egg, for så å gjøre hva som står inni eggene. Det var kjempe gøy! 

Ellers har jeg utvidet oppholdet mitt enda mer... ikke med vilje... det var ingen ledige billetter etter ACT testen min annet enn den 17, juni. Syns det var utrolig kjipt, men det får så være. Jaja. Jeg kommer i allefall hjem en gang. Fordi jeg VIL. Selvom det er utrolig mange følelser rundt det at oppholdet mitt snart nærmer seg en slutt, kjenner jeg at jeg begynner å bli klar for å møte mine kjære hjemme i Norge igjen, til å snakke norsk, og til å spise norsk mat...være sammen med min familie. Jeg gleder meg veldig til å se alle igjen. Det har vært et veldig travelt år med lite tid til å skrive message, skype, etc. Jeg beklager at jeg ikke har hatt all den tiden jeg skulle ønsket jeg hadde til å uttrykke at jeg savner og tenker på dere hjemme. Jeg har prøvd å legge livet mitt i Norge på vent mens jeg er her, så jeg kan nyte utvekslingsåret mitt optimalt. Jeg tror det er det man får mest igjen for.


2 kommentarer

Påske

Så det har gått en liten uke siden sist jeg har fått skrevet. Siden sist har det ikke skjedd NOEN forandring på hvordan og hvor jeg bor...altså er jeg fremdeles stuck hos besteforeldrene deres. Begynner å bli rimelig lei nå som vi snart går inn i vår sjette uke her, med tanke på at de sa at det skulle ta to til fire. Men men.

Ellers var jeg på date med Laura på fredag, vi dro til Walmart og kjøpte meg et pillow pet, som vi døpte Penny, dro til Dairy Queen og spiste hver vår mini blizzard, og dro på kino og så Arthur. Vellykket kveld! På lørdagskveld dro jeg til ranchen til bestemoren til James sammen med han og moren.

Til alle de som jeg har sagt jeg kommer hjem den 2. eller 3 juni til...jeg kommer ikke hjem før rundt den 15. juni. Det er så jeg kan få tatt ACT testen og SAT testen før jeg drar hjem. Det er tester som må taes hvis man skal gå på college i USA. Planen er at Linzey skal reise hjem sammen med meg og dra til Spania sammen med oss, og reise hjem derifra. Jeg er veldig nervøs pga. testene, og har allerede leid tre hardcore study guide bøker fra bibloteket. Får håpe det går greit.

Jeg håper alle mine lesere...hvis jeg fremdeles har noen...får en god påske og koser seg masse med norsk påskegodteri. Jeg fikk sjokolade i posten hos min kjære farmor og farfar, så påsken er reddet her over dammen! Og forresten...jeg har 40 grader hver dag nå. Jeg tuller ikke. Like godt å gni det inn hver gang.


3 kommentarer

Happy St. Patrick's day!

En veldig suksessful St. Patrick's day fest... utenom at Junior kasta en moth i kjeften på meg... Ja... I kjeften på meg. Tror aldri jeg har friket så mye ut i hele MITT LIV. Fyyyyyy faen. Det var et uhell da... Og for å sette et plaster på såret puttet han en i munnen sin også, samme med en annen fyr. En spiste en for å gjøre det hele bedre. Det hjalp litt. Men herregud. Jeg begynte å grine. Det var så ille. Hahahaha. Men bildene snakker for seg... bra kveld! Skjønner ikke hvorfor vi ikke feirer St. Patrick's day i Norge?!


Ian, Butch og Stefan.Jamie, Beacham, Linzey og Alli.


HANNAH ELANIE.Junior.
Jentene.


4 kommentarer

Kiss me, I'm Irish!
Ingen kommentarer

Pool party!

Vi endte opp med å være hos Ariana i 7 timer i går... hadde det utrolig gøy! Vannballonger, boblebad, bål, smores, catch-phrase... Suksessfull dag og kveld.


4 kommentarer

Spring Break

Først vil jeg si tusen takk til alle dere søte som la igjen en liten kommentar på forrige innlegg. Hjelper meg med å holde blogg-motet oppe! Haha. Oppsummering av de to siste dagene...i går chillet vi stort sett bare hjemme. På ettermiddagen kom James en tur før han dro til Florida idag morgest. I dag hadde jeg track trening klokken 10, også vasket vi og ryddet til festen vi skal ha her på torsdag! I kveld dro vi til San Antonio og spiste middag også dro vi på kino enda en gang. Tror ikke jeg har vært på kino så mange ganger i løpet av en uke før! Vi så The Adjustment Bureau eller noe. Ganske bra film! Ellers var det noen som spurte om Red Riding Hood, som jeg anbefaler veldig! Jeg har to til track treninger i ferien, og i morgen har Ariana pool party. Vi tenker på å dra til "the river" eller til stranda i løpet av ferien, i tillegg til enda en shoppingtur. Så vi får se hva det blir til. Jeg nyter i allefall ferien og sommerværet veldig.


Hahahah. Han kommer mest sannsynlig til å gå rundt med et norskt flagg hele ferien i Florida...tusjen sitter ganske så godt.


Ingen kommentarer

Weekend in SA

Denne helga har vært en av de beste på lenge! På fredag dro jeg, Ben, James, Preston, Linzey og Zachary på kino her i Pleasanton og så Battle Los Angles. Når vi stod opp på lørdagn pakket vi sakene for å sove over i San Antonio hos min amerikanske tante, onkel og kusiner. Når vi kom oppover til SA dro vi på shopping i et utendørs kjøpesenter som heter La Cantera. Jeg har ikke vært på shopping siden før jul dere, så det var deilig å endelig få trasket rundt i noen butikker. Kjøpesenteret var enormt, og det har absolutt alle butikker og merker du kan tenke deg. Været var perfekt (ca. 27 grader), og det var en nydelig dag. På kvelden dro vi og så Red Riding Hood på kino, og på søndags morgenen dro vi enda en gang på kino og så Black Swan. Så i løpet av helgen har jeg vært på kino tre ganger.. haha. For de som ikke har sett Black Swan anbefaler jeg den veldig, men vær forberedt på noen intense scener. Nå er Trip og William her for ferien, og i går kveld var James på besøk.


Innkjøp.


Sexy sokkeskille fra track trening.

Kulere enn Harry Potter...what?!

Micci og Linzey.

Cierra og Micci.


LINZZZZZ.Bahaha.

Og en ting til... JEG VET DERE ER HER. Jeg har statistikk.... Etter å ha skrevet blogg i snart 8 måneder begynner jeg igjen å miste motivasjonen.


11 kommentarer

Happy Valentine's day

Først og fremst, happy valentine's day til alle nære og kjære. Må bare understreke at jeg overhodet ikke er noe stor fan av dagen, selvom det hele var en ganske spesiell opplevelse. Jeg er fullstendig klar over at vi har valentinsdag i Norge, men det er utrolig langt i fra hvordan den blir feiret her i Amerika... For de som har sett filmen Valentine's Day og trodd at det hele er en stor overdrivelse (som meg..)...tok kraftig feil. Korridorene på skolen var bare et eneste stort hjerte. Haha. Neida, men det var ballonger, bamser, sjokolade og blomster så og si overalt. På kontoret kom folk inn og satt igjen buketter til elever og så videre.

Jeg stod opp klokken 06.00 i morgest fordi jeg hadde track trening klokken 06.30. Jeg kom hjem fra San Antonio klokken ett i natt så jeg var naturlig nok ganske sliten. Track har herved startet for fullt. Det innebærer at vi ikke lengre løper hver mandag, onsdag og fredag og løfter vekter på tirsdag og torsdag. I stedet har vi morgentrening hver mandag og tirsdag hvor vi løfter vekter, og vi løper hver dag hele uken i athletics og etter skolen. I dag løp jeg 3 miles, som tilsvarer 4.8 kilometer. Det blir jeg mest sannsynlig å gjøre hver dag heretter.

Fikk forresten vite i går at James har kyssesyken, noe som betyr at jeg ganske sannsynlig har blitt smittet. Symptomene kommer to uker etter, så det er bare å vente å se. I såfall kan jeg ikke fortsette track som planlagt. Me jeg tar ikke sorgene på forskudd, men jeg prøver å være en god kombinasjon mellom realist og optimist.

Siden det er alle hjerters dag og alt det der, ville jeg bare si at jeg har lært hvem som er verdt å ta vare på og sette pris på, og ikke. I løpen av tiden jeg har vært her har det vært ganske enkelt for meg å finne ut hvem som virkelig betyr noe. Når jeg dro gjorde jeg det ganske klart at jeg ikke kom til å ha daglig kontakt med mennesker hjemme... og det er så vanvittig lett og se hvem som skjønner og forstår at jeg lever et annet liv her borte, uten at det forandrer noe med vennskapet vi har. Jeg skriver ikke til noen spesielle, men hvis du føler deg truffet har du sikkert grunn.

Jeg fikk chocolate truffles og en nydelig rose hos min valentin ♥5 kommentarer

Crested Butte, Colorado

Den 26. desember bar det av gårde til Creste Butte i Colorado for å dra på skiferie! Det var meg, vertsfar James, Audra, Linzey, Preston, William, Trip, Cierra (kusine), Jacob og Sam. Bilturen var ca. 16 timer, men i godt selskap, ei god bok og et par filmer går tiden fort av gårde. Det var dessverre ikke så mye interessant å se ut av bilvinduende utenom...nothingness. Hahhaha. Men hytta var stor og veldig fin! Vi hadde boblebad ute og alt. Jeg har ikke stått på slalom siden 7. klasse på grunn av ødelagt korsbånd, så det var deilig å endelig ha ski på beina igjen. Anlegget var upåklagelig. Colorado og selve Crested Butte var en veldig sjarmerende plass som jeg mer en gjerne vil dra tilbake til.

Jeg har forresten fått en del fine kommentarer på Facebook, mail etc om bloggen. Det settes stor pris på. Ønsker alle et riktig godt nytt år! Måtte 2011 bli like bra som 2010.


5 kommentarer

Christmas day

Nå er jeg i San Antonio, hos aunt Leigh og uncle Dan's. Grandma, G.G,  Cierra og Michaela er også her. Vi har slappet av og spilt monopol, hatt julemiddag og bare koset oss. Vi har også fått julestrømpe og julegve. Hos grandma og G.G. fikk jeg et Texas flagg, pluss ekte Texas julestrømpe med godteri, snowglobe, pins til min letterman og Texas juletrepynt. Hos aunt Leigh og uncle Dan og company fikk jeg en designer veske, Vera Bradley. De er så utrolig snille med meg... Får helt vondt i meg! Huset deres er så utrolig amerikansk, med basseng og boblebad i hagen, peis, trapp med teppe i osv. Vanskelig å forklare. Har i alle fall koset meg veldig med amerikansk jul. Så mange inntrykk og opplevelser som er annerledes, så utrolig gøy å erfare. Nå tar jeg kveld, sover over her i natt. Snakkes i Colorado!
4 kommentarer

Gifts

I morgest stod vi opp og hadde ekte amerikansk gaveåpning i pysjamas og alt. Tusen takk for alle fine julegaver fra dere hjemme i Norge. Jeg ble kjempe glad for alt jeg fikk! Nå bærer det av gårde til San Antonio, og i morgen Colorado. 20 timers biltur, here we come! Skal til Custed Cutte i en stooor hytte, og jeg gleder meg veldig. Kos dere i romjulen kjære lesere.


James og meg i Tilden, lille julaften.Longhorns tastatur.

Alle gavene! Haha. Justin Bieber dukke fra Jørgen. Må innrømme at det er litt pinlig at det faktisk blir solgt Justin Bieber dukker...

Vertsforeldre ga meg Sperrys, som ønsket ♥

Fra mor og far. Tusen takk!

C.C sin julestrømpegave. Klar for Colorado.

Juletrepynt... Rådhset i Jourdanton!

Mamma og pappa gave ♥

Skin til MacBook fra Linzey, og kort. Gotta love penguins!


3 kommentarer

Merry Christmas!

God jul ønskes til alle hjemme i Norge Kan ikke få sagt det nok hvor utrolig rart det er at det er julaften idag. Ikke noe snekker Andersen, tre nøtter til Askepott eller disney klassikere på tv sammen med mamma, pappa og mine kjære søstre. Og ikke minst; ikke noe pinnekjøtt, lutefisk eller mandel i grøten. Men det føles ut som om at julen var her for ikke så veldig lenge siden, så før jeg vet ordet av det er det neste år og alle tradisjonene er som de alltid har vært. Håper alle nære og fjerne hjemme har hatt en fin julefeiring og fått alt de ønsket seg. Jeg nyter den amerikanske julen selv om det er annerledes. Det er det jeg er her for, for å oppleve og erfare nye ting og tradisjoner. Vi skal ikke åpne gaver før i morgen tidlig, altså den 25. I kveld skal vi bare slappe av her hjemme. Fredericksburg var kjempe koselig. Føles litt mer som om at det er jul etter å ha skypet hjem. Føles nesten ut som om at jeg er hjemme. Skype er genialt.
3 kommentarer

Ranchbesøk på lille julaften

Lille julaften fra ni til tre tilbrakte jeg med min amerikanske kjæreste James. Siden jeg har fått litt kjeft hos personer jeg ikke har fortalt det til, skriver jeg det heller på bloggen. Tenkte folk skjønte tegninga siden han stort sett har vært nevnt i hver innlegg. Men nå vet dere det. Jeg dro som sagt til bestemoren sin ranch i Tilden, som var utrolig stor. Enorm faktisk. Jeg møtte søsteren Sara, bestemoren såklart, forloveden til Sara, to fettere, Matt og Stevo, gammeltante og onkel. Alle sammen var utrolig koselige!! Jeg og James kjørte rundt på ranchen med en firehjuling. På veien møtte vi rein, kuer, og en miks mellom en stor rotte og en gris. Null tull. De finnes bare i sør Texas. Sara tok et par bilder av oss som hun skal sende på mail, glemte kameraet mitt. En veldig bra lillejulaften med fiiiine folk. Jeg fikk en veeeldig fin julegave, et smykke fra Saudi, skrevet på arabisk, og det betyr "always be happy." James har bodd i Saudi Arabia i 9 år, derfor kaller alle ham Saudi.

Ekte Texas miks av en stor rotte og en liten gris. De tilhører rottefamilien. Haha lol.


5 kommentarer

North Star

Da var jeg endelig ferdig med alt av julegaver. I går dro Audra, Linzey og jeg inn til Noth Star Shopping Mall for å handle siste rest. Gjett om det var crowded?... Uansett deilig å være ferdig. Kjøpte meg også UGGs og vinterjakke. Aina og mamma, de hadde ikke uggene dere ville ha... I dag, på lillejulaften faktisk(!) skal jeg til Tilden, en naboby en time unna, til Saudi/James sin bestemor sin ranch :) Blir koselig å møte familien hans. Jeg må være hjemme før klokken fire, fordi da skal resten av familien til Fredericksburg for å feire jul med the Wedens. Jeg tviler på at jeg får blogget noe før julaften, så jeg ønsker alle mine kjære hjemme i Norge en riktig god jul ♥
5 kommentarer

Christmas break

Jeg kan ikke tro det. Det første semesteret her i USA er over, og det er kun one to go. Heldigvis er vårsemesteret omtrent tre uker lengre enn høstsemesteret, og vi prøver å fikse slik at jeg får utvidet oppholdet mitt et par uker så jeg kan være med vertsfamilien til Alaska. Ingenting er sikkert enda da, men jeg håper. Vårhalvåret er lengre, men det går også som oftest mye fortere enn høsthalvåret har jeg hørt. Det er ikke før jeg går igjennom arkivet på bloggen min at det går opp for meg hvor lenge jeg faktisk har vært her, og hvor mye jeg har gjort. Dagene, ukene og månedene har rast forbi uten at jeg har riktig klart å henge meg i svingene noen ganger. Hele tiden har jeg hatt "så lenge igjen", men nå er halve året mitt over. Mange går igjennom tøffe tider her over dammen nå i høytiden, men jeg velger å kose meg med min amerikanske familie istedet. Jeg vet at om et år er jeg godt plantet i sofaen i stua i Bodø igjen, så hvorfor ikke bare nyte opplevelsen mens man kan?

Til tross for at det enda er latterlig varmt ute om dagen, synker temperaturen på graderstokken litt fortere om kveldene nå i desember enn før... Så jeg tror jeg skal ta turen til San Antonio og kjøpe meg uggs og vinterjakke i løpet av ferien. Jeg trenger også å kjøpe julegaver til vertsmor, vertsfar, vertsøster og mine tre vertsbrødre... James er den eneste jeg har i boks... den trenger bare å komme i posten. Haha. Så spesielt hvis noen har noen interessante forslag til hva jeg kan gi til tre gutter på 11, 14 og 15 år, vær så snill, let me know.

Ellers skal jeg feire jul med alle tre slektene vi har her, the Wedens (Linzey og William sin pappa sin familie), the Lockes (vertsfar sin familie), og the Palmers (Audra sin familie). Så drar vi som sagt av gårde til Colorado! Kjøreturen er opp mot 20 timer, og jeg har planer om å kjøpe meg noen bøker. Så forslag ønskes. Ikke vær beskjedne dere. Har nettopp lest "the perks of being a Wallflower", som jeg fikk i bursdagsgave hos min kjære Karro. Har ikke hatt tid tid før nå i ferien og åpne en eneste bok, så jeg innså hvor mye jeg har savnet å lese!

På torsdag delte forresten sophomorene ut Candy canes som folk hadde kjøpt til hverandre akkurat som i Mean Girls. Ellers er jeg lykkelig og glad og lever livet. Jeg håper dere hjemme gjør det samme, og jeg ønsker alle venner, familie, bekjente og hvem som nå enn leser bloggen en RIKTIG GOD JULEFERIE! :)


5 kommentarer

Jørgen visiting!

I helga fikk jeg besøk av min bestevenn Jørgen og hans "exchangebrother" fra Tyskland, Philipp! På lørdag stod jeg opp i 6 tiden, så bar det av gårde til flyplassen. Timingen var perfekt. Philipp og Jørgen ankom ca. 10 minutter etter James og jeg. Det var så utrolig koselig å møte Jørgen igjen. Har vært utrolige 6 måneder siden sist! Store deler av formiddagen gikk til å hjelpe til hjemme til julefesten som var på kvelden. Vi vasket og ryddet og gjorde alt klart. James satt opp et hoppeslott i hagen til barna, og pyntet huset med masse julelys og med nisse på taket. Utrolig fint og veldig amerikansk, som Jørgen skrev på sin blogg! Haha. Etter en stund spurte James om vi egentlig visste hvordan julenissen sin slede så ut... Og sa at han trodde at han var på tur til oss for å vise den fram. Så vi dro alle ut. Plutselig kom det et helikopter i full fart over hodet på oss. Vertsfamilien min hadde fått en venn til å komme for å ta med meg, Jørgen og Philipp på en helikoptertur over Jourdanton. Akkurat når jeg tror at toppen er nådd, at ting ikke kan bli bedre, så skjer noe slikt som dette. Jeg kan ikke få sagt hvor utrolig takknemlig og glad jeg er for og i vertsfamilien jeg har her. Ikke mange ville gjort noe sånt. Haha. Helikopterturen var en syk opplevelse som ikke kommer til å glemmes.

På kvelden kom det rundt 60 stk på julefest hos oss, og jeg koset meg masse. Venner og familie var til stede, og vi samlet oss ute rundt bålet mens James/Saudi og Jack spilte gitar. Senere dro vi inn og spilte xbox Kinect. Festen fortsatte visst til i 5 tiden på natta.. Jeg måtte dessverre være lame og legge meg klokken 1 fordi hodet mitt holdte på å ta livet av meg. Søndagen gikk til å vise guttene rundt i området og "the ag barn". Så bar det tilbake til flyplassen igjen... Sad day. Hadde uansett en sykt koselig helg sammen med en av de beste! Jørgen og Philipp er nå famous i Jourdanton, og de er velkommen tilbake når som helst!

PS... Har sagt det før og sier det igjen. Vanskelig å finne motivasjon til å blogge når det ikke er noooeeen som i det hele tatt gir et lite hint om at de leser. Haha. Jaja.


12 kommentarer

Pakke i posten!

I dag fikk jeg en gledelig text melding fra vertsmor mens jeg var på skolen. "Your package from Norway has arrived!". Og så sant så sant! Når jeg kom hjem stod det en stooor pakke og ventet på meg. Inni var det julegaver, julekalender og julegodteri fra verdens beste familie og venner hjemme i Norge. Tusen takk alle sammen, det føles godt at jeg ikke er helt glemt her i Amerika.

Denne uken på skolen er det "finals" for de som ikke er exempt. Det er som heldagsprøver hjemme. Hvis man har average på over 80, mindre enn tre absents og tardies så slipper man. Og det har jeg i alle fag... Så denne uken trenger jeg bare være på skolen til klokken 12, så kan jeg dra hjem. På fredag er det siste skoledag. Den 26. bærer det avgårde på skitur til Colorado. Jeg gleder meg som en liten unge! Og ja... det er 15. desember, og her i Jourdanton, Texas er det nesten 30 grader. Sykt. Men digg.
Én kommentar

American shopping mall: Christmas
Ingen kommentarer

Christmas Concert

Denne uka har det ikke skjedd noe spesielt, bortsett fra at vi dro på basketballkamp til guttene på tirsdag ca. en time unna her. Gabbs og Breanna kjørte sammen med oss, så med andre ord hadde vi en gøy roadtrip. Slår ikke feil med de to, haha.

Guttene kom som vanlig fra San Marcos på fredag. På lørdag, altså i går, dro vi alle på julekonsert i San Antonio. Det var i AT&T center. Det var litt for hardcore for meg, haha. Noen av sangene kjente jeg ikke en gang igjen fordi de hadde gjort de så annerledes. Den var i tillegg veldig lang... Nesten tre timer. På tur hjem stoppet vi og spiste på "The Little Red Barn". Servitrisene var kledd ut som cowgirls, og det var som om vi var inne i en barn. Skikkelig Texas! Når vi kom hjem kom James og Ben på besøk. That's that for now.


Hahaha. Gabby failet og laget grønne skilt... Det andre laget var grønt. Uansett... Kenny ♥


Én kommentar

Christmas cheer

På shopping i San Antonio var det julestemning overalt. Dekorerte shoppingsentre, julemusikk og juletrær, julelys... Akkurat slik man har sett amerikanske shoppingsentre på tv, enten det er Donald Duck eller ekte. Så utrolig gøy og oppleve. Men uansett... vi gikk naturlig nok og pratet om jul, og Linzey sier "shit, let's have a Christmas Party! It is our party, so we can make it however fancy WE WANT." Så når vi kom hjem fortalte vi vertsfar om ideen, og den falt i smak. Vi har nå invitert 57 familier til å komme på julefest hjemme hos oss lørdag 11. desember! It is beginning to look a lot like christ-mas! Jøss. Det er 1. desember allerede. Jeg gleder meg til jul, men samtidig ikke. Det betyr at ett av to semestre her borte er over. Sykt hvor for tiden går.Ingen kommentarer

Happy Thanksgiving

Thanksgiving var ikke så proppet med mat som jeg hadde fryktet! Jeg feiret hos grandma and GG, sammen med onkel, tante, kusiner, vertsforeldre, vertssøsken og stesøsken. Det vil si Aunt Lee, Uncle Dan, Cierra, Micaela, James, Audra, Linzey, Preston, Jerry, Trip, William, GG og grandma. Vi spilte xbox Kinect, spilte Taboo, så på fotballkamp etc hele dagen. På fredag stod vi opp klokken 6 og hadde garage sale til klokken tolv. Resten av dagen sov jeg...

I går, på lørdag, dekorerte vi til jul (!). Vi tok inn juletreet og masse julepynt, og hørte på julesanger. Zachary, James/Saudi, Ian og Ben, Xavi og Stefan kom også etterhvert. Koselig kveld. :) I dag skal jeg på shopping i San Antonio sammen med Linzey og vertsmor. Woop woop. Jeg gleder meg!

Siden det har vært thanksgiving tenkte jeg at jeg skulle skrive hva jeg er takknemlig for...  Jeg er takknemlig for at jeg har verdens beste familie og venner hjemme i Norge som jeg vet kommer til å være der når jeg kommer hjem, selvom jeg har vært borte i 9 måneder med lite tid til å ta kontakt... Jeg er takknemlig for at jeg har fått verdens beste vertsfamilie som tar vare på meg som om jeg var deres egen... Jeg er takknemlig for at jeg har mat på bordet og en seng og sove i... Jeg er takknemlig for at jeg har fått muligheten til å reise hit og være utvekslingsstudent og for alle jeg har møtt her... Jeg er takknemlig for alt jeg har og alle jeg har rundt meg... Jeg er takknemlig at jeg har mennesker å være glad i og som er glad i meg... Jeg er takknemlig for at jeg har noen å savne... Jeg er takknemlig for at alle jeg bryr meg om er friske... Jeg er takknemlig for at alle rundt meg gjør livet verdt å leve.


James og Cierra.

Jerry, Trip, Preston.

Decorating.

Zac og Linzey. :)


3 kommentarer

Thanksgiving break

I løpet av de siste 6 dagene har jeg vært og sett Harry Potter and the deathly hallows på kino... tre ganger! Haha. Først dro jeg sammen med Linzey, Gabby, Preston, Audra og James dagen før den kom ut faktisk, på screeningen av filmen, siden onkelen til Preston og Linzey er managaner der. Vi betaler forresten aldri når vi går på kino, kjekt! I går dro jeg sammen med resten av seniorene og så den, og i dag var jeg sammen med Michaela, Cierra (kusiner), Trip, William, Linzey og Jerry. Bra film, men litt for mye å se den tre ganger på under en uke...

Uansett, forrige uke ble alle seniorene auksjonert bort i kantina i lunsjen til folk som ville kjøpe de til "senior slave day", jeg ble solgt sammen med Hannah for 45 dollar. Haha. I går var det slave day, noe som innebærer at de som har kjøpt deg, som i mitt tilfellet var lunsjbordet mitt, får lov til å kle deg ut som hva de vil, og få deg til å gjøre hva de sier. Jeg ble kledd ut som en indianer, og Hannah som en kalkun, siden det er Thanksgiving. Hver gang noen sa "HAPPY THANKSGIVING!" måtte jeg lage indianerlyd og løpe rundt Hannah, mens hun goglet som en kalkun. Fun day.

I går var det som mange andre dager stor sammenkomst og full fest her hjemme! Haha. Xavier, Anthony, James, James/Saudi, Stefan, Kayla, Tyler, Ben, Junior, John, Zachary og Linzey var her, og vi storkoste oss. Vi lagde bål, spiste pizza, spilte diverse spill, etc. De fleste sov over, så det ble ganske sent... noe jeg merket godt når jeg måtte opp klokka 0750 for å ordne badges til min letterman jacket. Vi har fri til neste mandag på grunn av Thanksgiving, noe som er sykt digg! Thanksgiving er i morgen og innebærer mye mat ettesom jeg har forstått... Jeg skriver i søvne nå. God natt.


Meg, Alli og Hannah som en kalkun.

Laura, meg og Amanda.

Kenny og Travis som en fe. HAHA døde.

Alle som ble auksjonert bort og kledd ut.

Travis, Roger og Mitchell.


2 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits