Homecoming-week!

Jeg har fått en del klager på at jeg ikke har oppdatert blogg i det siste. Men dere: DET ER HOMECOMING! Det er ikke mye tid til overs til å sitte på macen. Jeg skal uansett prøve å oppdatere dag for dag så godt jeg kan. Som sagt er det masse som skjer i homecoming-uka, og hver dag kler man seg ut.

Mandag: Favorite-team sports day! Alle hadde på seg jersey til sitt favorittlag, uansett sport. Etter skolen hadde vi som vanlig tre timers volleyballtrening, etterfulgt av cheerleading.

Tirsdag: Superhero-day! Alle kledde seg ut som en hero. Det kunne være politimann, lege, superman, superwoman, batman, etc. Haha. Gøy! Etter skolen dro vi til Natalia hvor vi hadde volleyballkamper. Mitt lag vant, men varsity tapte, samme med freshman.

Onsdag: NERD DAY! Alle kledde seg ut som nerder. Dette var favorittdagen min, fordi de fleste oppførte seg som nerder, med nerde-walk og nerde-smil. Hahaha. Etter skolen hadde vi tre timers volleyballtrening før vi dro hjem i en time for å dusje å skifte, før det bar tilbake til skolen til pep-rally. Det var utrolig gøy! Tidligere skoleelever kom, derfor "homecoming", og cheerleaderne danset, vi hadde en lavvo i midten av fotballbanen hvor det kom indianere ut i fra, som var senior foreldre, og tautrekking etc. Stooort opplegg! Etterpå tente vi på en stor J for Jourdanton, så gikk alle seniorene rundt i ring rundt J-en. Veldig vanskelig å forklare stemningen og hele opplegget. Det var alle fall MASSE folk, og VELDIG gøy! Etter pep-rallyet dro vi tilbake til skolen og dekorerte the hallways for class-challenge.

Torsdag: Idag var det class-challenge: Color day! Freshman var gul, sophomore var lilla, junior var blå og senior var grønn. Jeg fikk dessverre ikke ta del i dette, fordi jeg dro til University of Texas i Austin for å se på døde mennesker. Jeg og 20 andre tok buss dit, og det var faktisk veldig interessant samtidig som det var creepy. Vi kunne se alt, og da mener jeg alt som finnes inne i menneskekroppen på alle mulige måter, og alt var ekte. Det eneste jeg egentlig hadde problemer med var å se fostre.

Jeg har vært dårlig til å ta bilder, så jeg stjeler noen fra venner som har lagt ut på facebook. Jeg storkoser meg enda like mye hver dag. Det er alltid nye folk å bli kjent med i alle mulige sammenhenger og anledninger. I dag på roadtripen til Austin ble jeg kjent med masse nye folk :D
Sports-day!


Superhero-day!

Nerd-day!
Pep-rally og the hallway.


3 kommentarer

Friendship mum

Lørdag var en sykt bra dag, til tross for at den startet med at vi måtte opp klokken 7! Det var fordi at vi dro til en dame og laget "mum's" til Homecoming Week som er neste uke. Alle på skolen har mum's, men venninnegjengen min og jeg laget friendship mum's med alle navnene til alle i "gjengen". Siden jeg er veldig amatør og har aldri laget noe slik før, endte jeg opp med å få hjelp av Hannah. Hele poenget var at alle skulle være unike og personlige, så alle valgte farger til tråden med sitt navn på, og hovedfarge til sin mum. De endte opp med å bli kjempe fine! Vi skal ha de på på onsdag rundt låret eller armen. Dette er resultatet av min:To be continued... Neste innlegg skal jeg fortelle om Longhorns fotballkampen i Austin!


Én kommentar

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits