Never say Never

I går var siste hjemmekamp i basketball.. Egentlig ganske trist, fordi jeg har virkelig likt å dra å se på kampene. Personlig likte jeg basketballsesongen mye bedre enn fotballsesongen, fordi jeg synes basketball er mye mer interessant å se på! Snakker såklart om amerikansk fotball. Nå er det herved track season for fullt! Fra og med mandag har jeg trening klokken 06.45 hver mandag og tirsdag, pluss gym og etter skolen. Første track meet er allerede på torsdag... kjenner jeg er litt nervøs! Men vi som ikke har spilt basketball har holdt på med off-season track helt siden volleyball var over, så det går forhåpentligvis greit.

Etter kampen i går dro jeg og spiste blizzard på Dairy Queen sammen med Kye, Ariana og Laura. Etterpå dro jeg såklart og fikk med meg Never say Never på kino sammen med jentene. Charles kom faktisk også etterhvert. Haha. Kjempe koselig kveld. :) I morgen er det stockshow i San Antonio, hvor Linzey skal showe grisen sin. Det er det største stockshowet i Amerika tror jeg.. Så det blir spennende.

Og til familie og venner som leser.. Jeg håper at dere kan se gjennom bloggen min at jeg har det ganske travelt her borte. Det er ikke alltid enkelt å finne tid til skype og Facebook, spesielt med tanke på at det er sju timers tidsforskjell. Selvom det kanskje virker sånn har jeg langt i fra glemt noen av dere og savner dere hver dag. Thought you should know.. That is all.


Hannah og Laura!


Hannah Elanie.


Parents night.

Kaitlin, Jamie, Kayla og Ari.

National anthem.

Levi sluttet før jul.. og han kom på besøk i går! Kos.


Cheerleaders, halftime.Jack! og Allie. Hahaha.

Kayla.

Kaitlin, Alli, Bree, Kayla, Tori, Priya og Ari.

Forrest, Travis, Mitchell, Shelbee, Roger, Tori og Andres.

Blizzards! Mmmmm.
Fine Laura!


3 kommentarer

Bieber fever in Houston

Så jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Hvor mange norske drar på roadtrip til Houston for å se Justin Bieber, bor på et fire stjerners Hilton hotell som er 1 minutt unna Toyota Center hvor konserten var, og har fantastiske seter center stage?! Helga var tidenes beste. Konserten var sinnsyk. Plassene var upåklagelige, og Justin Bieber kom ut i en slags boks bokstavelig talt en meter over hodet på oss. Det hele var utrolig urealistisk, og jeg tror enda ikke det har gått oppf or meg at det skjedde. Sean Kinston var også til stede, og Eenie Meenie var uten tvil et høydepunkt. Hele showet var rett og slett råbra. Jeg er sikker på at til og med folk som ikke er Bieber fans hadde likt opptredenen. Tusen takk mamma og pappa, for verdens beste julegave. Mye skal til for å toppe dette. Mye.


Houston.Jeg og Laura.

Linzey og jeg.
Sean Kingston.


I'm in love.

Whatever Jasmine Villegas...

So close.


Eenie meenie.


7 kommentarer

Justin Bieber i Cole

Denne uka har flydd av gårde akkurat som alle de andre ukene her. Faktisk så var det hele 10 uker siden jeg kom i går. Om mulig trives jeg bare bedre og bedre. Jeg har vært utrolig heldig og havnet i en familie som tar vare på meg som om jeg var deres egen, og som vil ta meg med på så mye som mulig for å gjøre året mitt perfekt. Jeg har lest mange blogger, i tillegg til at jeg kjenner mange som har vært nødt til å bytte familie. Så jeg vil bare si at jeg er klar over hvor heldig jeg er, jeg tar overhodet ikke alt det her for gitt.

Uansett. På torsdag dro jeg, Linzey og Preston og serverte i en galla sammen med mange andre fra skolen. Alle hadde på seg svart og gikk i masker. Det var faktisk veldig gøy, i tillegg til at de betalte oss 30 dollar for det! Meen over til det viktige: I går dro jeg til San Antonio for å se på fotballkamp mot Cole, som er en militærskole sammen med Audra, James, James/Saudi, Jr, Preston og Ben. Når jeg kom dit fikk jeg vite at Justin Bieber hadde vært på den skolen og spilt One less lonely girl for 50 elever de hadde plukket ut, snakket med dem, og gitt klokka si til rektoren for å auksjonere til veldedighet SAMME DAG som jeg var der, altså i GÅR! Så sykt. En dame som hadde vært der sendte meg dette bildet som hun selv hadde tatt:

Og dette skrev Justin Bieber på twitter:

Deeet var kult. MEN noe som er enda kulere er som de fleste sikkert vet, at jeg skal til Houston sammen med Linzey, Audra og Laura for å se han LIVE IDAG! Herregud jeg gleder meg latterlig mye. Først skal vi se på guttene løpe regionals i Cross Country, så bærer det av gårde.Én kommentar

My very own Justin Bieber

Så her er jeg og min Justin Bieber look-a-like! Haha. Det er Danny... de ligner litt, eller hva? Men nå er det bare 5 dager til jeg får se den ekte Justin Bieber, in real life. Be jealous.


9 kommentarer

Bieberizing Linzey

Så jeg dedikerer dette innlegget til min kjære søster siden hun maser om at jeg skal blogge. Siden sist har jeg vært to dager på skolen. Det er stort sett det samme som skjer, bortsett fra at jeg og Linzey har byttet ut den crappy maten vi har i kantina med mat vi tar med hjemmefra. Så nå gleder jeg meg faktisk til lunsj om dagene! I går dro volleyball laget til en by som heter Karnes City. Jeg fikk ikke spille fordi jeg må avslutte tre ukers trening først, det var visst en regel. Så i neste uke skal jeg mest sannsynlig spille i kampene. Passe nervøs ja... Uansett tapte vi dessverre, men det var en koselig tur! Vi kjørte gul skolebuss i en time og femten minutter hver vei, og spiste cookies!

Ellers er jeg godt i gang med å Bieberize Linzey, og hun er godt i gang med americanize meg. Det vil si at hun skal få meg til å spise like mye som resten av amerikanerne. Siden jeg trossalt trener tre timer hver dag kjenner jeg at kroppen trenger mer energi enn den gjorde i starten, så jeg tror hun omsider kommer til å lykkes. Vi får se! JEG lykkes i hvertfall. Linzey virkelig hatet Justin Bieber for et par dager siden, men når vi kjørte hjem i går sa hun "you know what we should put on when we get home? Sean Kingston feat Justin Bieber - Eenie Meenie!" Jeg bare "YEAH THAT'S MY GIRL!"

Neste uke er det homecoming week, og da skal vi kle oss ut hver dag! På mandag skal alle ha på seg trøya til favorittsportslaget sitt, på tirsdag skal vi være superhelter, på onsdag nerder, på torsdag skal seniorene være grønne fra topp til tå, juniorene blå osv, og på fredag har vi school spirit day. Det betyr at vi alle skal være rød og/eller hvit, eller kle oss ut som Indianere, siden det er skolens maskott. Dette er fordi det er fotballkamp på fredag. Homecoming innebærer også at mange tidligere studenter kommer tilbake til skolen, og det er masse som skjer ellers, så jeg gleder meg veldig. Som jeg har sagt mange ganger tidligere; jeg har ikke mye tid til overs, men jeg savner og er veldig glad i alle dere hjemme, selvom det kanskje ikke virker sånn. Love y'all!


2 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits