Locker room
Én kommentar

20/17 1/2

Så, oppdatering. Skoleuka har som vanlig rast av gårde og blitt til fortid. Det er helt latterlig hvor for tiden flyger av gårde her borte i forhold til hjemme i Norge. Jeg kan huske å tenke at en hel skoleuke hjemme i Norge føltes som en evighet. Allerede nå er jeg ferdig med tre skoleuker etter juleferien. Jeg skjønner det rett og slett ikke. Vel, det har vel mye å gjøre med at jeg alltid er på farten og alltid har noe å gjøre eller noe som skal bli gjort. Timeplanen er fremdeles den samme etter jul, utenom at jeg har government istedet for economics. Før jul løp vi på tracken to ganger i uka og løftet vekter tre, mens nå er det omvendt. Jeg elsker løpingen og alt som har med track og gjøre, spesielt den deilige følelsen etter man har lagt 2 miles bak seg i en OK tid. Første track meet er dagen før prom, altså 17. februar, så stay tuned people! Jeg er forresten, som de som ikke har fått det med seg fra cross country, en lang distanse løper... Så jeg holder meg til 1 og 2 miles på track istedet for sprints. Sprints er det også utrolig mange som gjør, og jeg liker lang distanse mye bedre.

Ellers vil jeg bare nevne at det er 28. januar 2011. Det er hele 20 år siden min kjære storesøster Aina Lisell ble født. Gratulerer så masse med dagen Aina. Skulle ønske jeg kunne feire sammen med deg. :) Martina og jeg er forresten (veldig unødvendig fakta som kommer her), 17 1/2 år idag! Hurra. 6 måneder igjen til the big 1-8!

Uka som har gått har vært den vanskeligste uka for meg her så langt, men jeg må bare si at det har ingenting å gjøre med noe eller noen her i USA. Menneskene jeg har rundt meg har vært helt fantastiske og veldig forståelsesfull. Det å få høre at en god venninne hjemme i Norge døde i trafikkulykke forrige fredag har gått veldig hardt inn på meg på mange måter. På tirsdag klarte jeg rett og slett ikke skolen, og det føltes godt å få lov til å være alene en hel dag for første gang på ca. 5 måneder. Selv om det ikke kan uttrykkes hvor ufattelig uforståelig og meningstløst det er at en 17 år gammel jente, med livet foran seg, dør, er det noe jeg vil få sagt. Siri, at du forlot oss har gitt meg et nytt perspektiv på så veldig mye. Livet er så altfor kort til å være trist, til å kaste bort på mennesker som ikke gjør deg godt, og til å være angerfull og bitter. Det ligger veldig mye i uttrykket "lev hver dag som om det er den siste". Vi vet ingen når livet tar slutt. Derfor er jeg også utrolig glad for at jeg er hvor jeg er nå... Jeg lever mens jeg kan. Always be happy.

Jørgen, min kjære bestevenn, måtte dessverre avslutte året og reise tilbake til Norge på grunn av sykdom på tirsdag. God bedring. I love you. Til slutt vil jeg bare beklage hvis dette var et forvirrende innlegg. Sånn er det når det er mange tanker surrende rundt i hodet på en gang.

Forresten... det ligger på mellom 20 og 25 grader her. And I've got no complaints.


2 kommentarer

Beluga Whales

Linzey fikk i julegave å få dra til SeaWorld for å svømme sammen med beluga whales, så vi dro til San Antonio for å gjøre det i går. Siden det er "vinter".. Noe jeg forresten synes er teit siden det fremdeles er rundt 20 grader, er parken stengt for ca. 2 måneder, så jeg følte meg skikkelig VIP når vi kom dit. Uansett... Etter at vi hadde sett på en film om beluga whales og Linzey var på tur til å gjøre seg klar, sa mannen som var der at han hadde lyst at jeg skulle få gjøre det sammen med henne! Selvom vi ikke hadde betalt for det eller noe... så det var en veldig hyggelig og koselig overraskelse på en dag som i utgangspunktet ikke var noe særlig bra. Amerikanere er så utrolig snille, og med en gang folk hører at du er utvekslingsstudent vil de bidra til å gjøre året ditt bra. Jeg fikk derfor svømme sammen med beluga whales, og det var en utrolig morsom opplevelse. Det var to beluga whales som vi fikk være sammen med, Oliver og Luna. Jeg fikk til og med et kyss fra Oliver.

Etter vi var ferdig dro vi på promdress shopping. Både Linzey og jeg fant kjole, så det var suksess. Vi fant faktisk sko også, så vi har bare smykker og slikt igjen. Jeg gleder meg veldig til prom! Det er så gøy, fordi daten din kjøper vest og slips som matcher kjolen.Resten får dere se når det er prom...


3 kommentarer

Hvil i fred

Kjære Siri Kristine Lund. Ord kan ikke uttrykke sorgen jeg føler over at vi har mistet vår vakreste engel. Du er høyt elsket og dypt savnet. Hvil i fred, kjære Siri. Only the best die young... Verden er så altfor urettferdig.


3 kommentarer

Oppsummering av uka

Tusen takk for nyttårsgave farmor og farfar og for julegave Marthe, Kristine og Ole Tobias. Love yall

Vi hadde tredagers helg på grunn av Martin Luther King dag i helga. På fredag var bare chill hjemme, på lørdag var jeg sammen med James, samme med søndag og mandag. På mandag dro jeg til Tilden sammen med han og moren hans til bestemoren hans sin ranch. Ellers plasserte Linzey 8. plass med en av grisene på stock showet forrige uke, som er kjempe bra! Hun fikk også $2100 for grisen sin. Hurra for det!

Jeg har heller ikke fortalt at Linzey skal komme til Spania i sommer! Og Norge! Hun reiser mest sannsynlig hjem sammen med meg 2. juni, noe som forhåpentligvis kommer til å gjøre hjemreisen mye enklere. Mamma og pappa har også planlagt å komme å besøke meg i påsken, og jeg gleder meg kjempe mye til det! Martina hadde planlagt å komme ned hit til prom, men det ble dessverre avslått. Nedtur. Prom har forresten fått dato, og det er 18. februar. Så i helga skal vi på promdress shopping i San Antonio. Temaet for prom er Las Vegas, og jeg gleder meg veeeeeldig.

That is all.


4 kommentarer

Music

Det har gått en liten stund siden jeg blogget. Har egentlig ikke vært noe særlig blogghumør i det siste. Jeg beklager mitt deppe innlegg en ukers tid tilbake siden. Det var et emo øyeblikk jeg ikke burde slippet løs til det offentlige, men sånt skjer av og til. Jeg har fremdeles 5 måneder, altså er det altfor tidlig å være deprimert på grunn av avreise. For tiden er jeg opptatt med skole, løping, valp og James. Linzey har også show for sine to griser, Addy og Franklin i morgen. Skal dra og se på, og prøve å få tatt noen bilder. Fremover er det mye å se fram til - ball (Las Vegas tema) 18. februar, track season, Spring og Easter break.

Ellers tenkte jeg at jeg kunne gjøre noe ikke-USA relatert og legge ut noen av sangene som har blitt spilt av ofte på iPoden min i det siste...fordi jeg synes det er gøy når andre gjør sånt.

Ohio - The Black Keys

Tighten Up - The Black Keys

I and Love and You - The Avett Brothers

Why Georgia - John Mayer

Gutter - Paper Route

Back Down South - Kings of Leon

Pickup Truck - Kings of Leon

Here Comes the Sun - The Beatles

Across the Universe - Jim Sturgess

Sister - Mumford & Sons

White Winter Hymnal - Fleet Foxes

Kan legge ut flere hvis det er ønsket og hvis det falt i smak hos noen. Kanskje ikke helt hva de fleste hører på. Det var alt. Og ja... Karro er kul.


9 kommentarer

New puppy!

Møt Chloe, vår nye valp.


5 kommentarer

Timeglass

Siden vi kom hjem kokken 07.15 om morgenen på lørdag etter 18 timers kjøring våknet jeg igjen rundt ett. I tre tiden kom James på besøk, og han var her hele dagen. I dag dro jeg til Tilden sammen med James, moren hans og søsteren og besøkte familien hans. Veldig koselig. :-)

Uansett. 2010 er, tro det eller ei, over. Det skremmer meg hvor utrolig fort året har gått. Jeg er alt for ung til å føle at tiden flyr i fra meg, er jeg ikke? Jeg har snart vært her i 5 måneder, det vil si at halve oppholdet mitt her i statene er over. Før jeg vet ordet av det er jeg på tur hjem. Jo lengre jeg er her, jo vanskeligere blir det å tenke på hjemreise. Og jo vanskeligere blir det å la være å tenke på hjemreise. Det er så vanskelig å bli glad i noen, men samtidig vite at om ikke lenge skal du reise fra dem. Til andre siden av jorden. Det er en uvant følelse som er vanskelig å vite hva man skal gjøre noe med. Jeg føler at jeg lever i et timeglass, og at alt er under tidspress. Jeg vet ikke... Jeg føler meg bare tom akkurat nå.


3 kommentarer

Crested Butte, Colorado

Den 26. desember bar det av gårde til Creste Butte i Colorado for å dra på skiferie! Det var meg, vertsfar James, Audra, Linzey, Preston, William, Trip, Cierra (kusine), Jacob og Sam. Bilturen var ca. 16 timer, men i godt selskap, ei god bok og et par filmer går tiden fort av gårde. Det var dessverre ikke så mye interessant å se ut av bilvinduende utenom...nothingness. Hahhaha. Men hytta var stor og veldig fin! Vi hadde boblebad ute og alt. Jeg har ikke stått på slalom siden 7. klasse på grunn av ødelagt korsbånd, så det var deilig å endelig ha ski på beina igjen. Anlegget var upåklagelig. Colorado og selve Crested Butte var en veldig sjarmerende plass som jeg mer en gjerne vil dra tilbake til.

Jeg har forresten fått en del fine kommentarer på Facebook, mail etc om bloggen. Det settes stor pris på. Ønsker alle et riktig godt nytt år! Måtte 2011 bli like bra som 2010.


5 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits