George West track meet

Da var enda en uke gått. Kan ikke få sagt nok hvor ufattelig fort tiden går. Uka har gått til trening, trening og litt mer trening. På torsdag var jeg igjen på skolen for å hjelpe til med junior high track meet... i sol og 26 grader. Ligger stort sett en plass mellom 25 og 30 grader for tiden, så jeg klager ikke. I dag stod jeg opp klokken 6 fordi vi hadde track meet i George West. Gjorde det helt greeeeit... palges med chin splints, så ja. Fredagskvelden og lørdagskvelden var jeg sammen med...wait for it.....James. Hahaha.


Australia og Norge!

Gjør hva vi kan for å løpe fortere...som å tegne flagg og skrive Norway.

Alli og P-dub.

James Steinle.

Kos.


Ingen kommentarer

Fotografbilder fra prom

Det var en fotograf som gikk rundt og tok bilder som man kan kjøpe. Her er noen få jeg fant. Hva synes du?


Én kommentar

Pearsall video


3 kommentarer

Blir ikke mye bedre enn blomster og sjokolade...

Pakke fra mamma og pappa og nydelige blomster fra kjæresten ♥Ingen kommentarer

Prom

I går var det prom. Vi hadde early release og fikk forlate skolen før lunsj for å gjøre oss klare til prom. Linzey og jeg dro og fikk manikyr og pedikyr, også dro vi til frisøren for å ordne håret. Alle seniorene dro oppover til prom i en partybuss og juniorene i en limo. Prom var utrolig gøy. James ble Mr. JHS og Hannah ble Miss JHS. Etter prom dro vi til ihop og spiste, haha. Jeg lar bildene snakke for seg selv. Good times.


James og meg.

Meg, Laura og Linzey.

Meg, James, Linzey, Laura og Preston.

Pappaen til James og James.


Senior boys.

Meg, Laura og Gabby.

Gabby og Preston.Meg og Jack.

Meg, Ari, Hannah, Laura og Amanda.

Pluss Jamie!


The girls!

Meg og Jamie.

Jamie og Sine fra Thailand!

Sine, meg og Ari.
Gabby og Forrest KING.

Nominerte til miss og mr. JHS.

Mr. JHS og meg, haha.

Meg og Linzey.

Bennnnnnny og meg.

Meg og Miss JHS!

Amanda, meg og Dustin.

Amanda og meg.

Mr & Miss JHS.

:)


5 kommentarer

Pearsall track meet

Jeg har ikke tenkt til å utdype forrige innlegg noe mer på bloggen. Enkelte ting er jeg bare nødt til å holde for mg selv og mine nærmeste...

I går hadde jeg mitt første track meet i Pearsall. Jeg løp the one mile, noe som tilsvarer 1.6 kilometer. Jeg kom inn på 6.45, så er rimelig fornøyd med den. Er ikke helt sikker på hvilken plass jeg fikk fordi jeg var så utrolig sliten etterpå siden jeg var syk, men vertsmor sa hun tror det var 8. plass. Vi kom hjem i 23-tiden og idag er det prom. Føler meg ikke klar i det hele tatt! Tiden har gått så fort, plutselig var dagen her. Jeg gleder meg uansett, tror det kommer til å bli en kveld jeg ikke kommer til å glemme.


Laura og Jamie.

Spikes! hahah.


Meg og Laura.


Meg og JT.

Laura og meg.

Allison, ready for high jumping.

Jamie, Ari, Linzey.
Laura! Nydelig :)

Ari og Alli.


5 kommentarer

Happy Valentine's day

Først og fremst, happy valentine's day til alle nære og kjære. Må bare understreke at jeg overhodet ikke er noe stor fan av dagen, selvom det hele var en ganske spesiell opplevelse. Jeg er fullstendig klar over at vi har valentinsdag i Norge, men det er utrolig langt i fra hvordan den blir feiret her i Amerika... For de som har sett filmen Valentine's Day og trodd at det hele er en stor overdrivelse (som meg..)...tok kraftig feil. Korridorene på skolen var bare et eneste stort hjerte. Haha. Neida, men det var ballonger, bamser, sjokolade og blomster så og si overalt. På kontoret kom folk inn og satt igjen buketter til elever og så videre.

Jeg stod opp klokken 06.00 i morgest fordi jeg hadde track trening klokken 06.30. Jeg kom hjem fra San Antonio klokken ett i natt så jeg var naturlig nok ganske sliten. Track har herved startet for fullt. Det innebærer at vi ikke lengre løper hver mandag, onsdag og fredag og løfter vekter på tirsdag og torsdag. I stedet har vi morgentrening hver mandag og tirsdag hvor vi løfter vekter, og vi løper hver dag hele uken i athletics og etter skolen. I dag løp jeg 3 miles, som tilsvarer 4.8 kilometer. Det blir jeg mest sannsynlig å gjøre hver dag heretter.

Fikk forresten vite i går at James har kyssesyken, noe som betyr at jeg ganske sannsynlig har blitt smittet. Symptomene kommer to uker etter, så det er bare å vente å se. I såfall kan jeg ikke fortsette track som planlagt. Me jeg tar ikke sorgene på forskudd, men jeg prøver å være en god kombinasjon mellom realist og optimist.

Siden det er alle hjerters dag og alt det der, ville jeg bare si at jeg har lært hvem som er verdt å ta vare på og sette pris på, og ikke. I løpen av tiden jeg har vært her har det vært ganske enkelt for meg å finne ut hvem som virkelig betyr noe. Når jeg dro gjorde jeg det ganske klart at jeg ikke kom til å ha daglig kontakt med mennesker hjemme... og det er så vanvittig lett og se hvem som skjønner og forstår at jeg lever et annet liv her borte, uten at det forandrer noe med vennskapet vi har. Jeg skriver ikke til noen spesielle, men hvis du føler deg truffet har du sikkert grunn.

Jeg fikk chocolate truffles og en nydelig rose hos min valentin ♥5 kommentarer

Sjalusi

Til alle som leser... Jeg advarer på forhånd at dette mest sannsynlig kommer til å bli et innlegg med lite sammenheng. Det er bare for å få ut frustrasjon.

Noe som irriterer meg grenseløst er at vi mennesker ikke godtar hvis noen er flinkere, penere, bedre. Som jente vet jeg godt hva som skjer hvis man er godt likt eller gjør noe bra... man blir snakket dritt om, og noen vil med en gang de får anledning prøve å sette deg i et dårligere lys. Hvis du tilfeldigvis er en av de som gjør dette, har jeg nyheter til deg... Det får bare deg selv til å se dårligere ut. Det er viktig å sette pris på at alle har unike egenskaper.. Ta nytte av det istedet for å være sjalu. Hvis det hadde vært en egenskap jeg kunne bestemme ikke eksisterte i denne verden, hadde det vært sjalusi. Sjalusi fører til ondskap. Og ondskap gjør naturlig nok noen vondt. Norge er spesielt et samfunn hvor det ikke er godtatt å skille seg ut på en bra måte. "Han/hun er ikke så flink som alle skal ha det til.. Han/hun har bare oppnådd det hun har fordi hun/han har kontakter...Fordi hun/han ser bra ut. Egentlig ser han/hun ikke så bra ut heller". Jeg blir så utrolig frustrert når jeg hører noen si dette. Jeg har bare lyst til å be alle om å holde kjeft med mindre de har noe bra å si. Jeg skjønner ikke hvorfor nesten (legg merke til at jeg sier nesten, fordi dette angår ikke alle) alle har en fiendtlig innstilling mot talentfulle og flinke mennesker, ser på dem som en trussel. Ikke tro at jeg påstår at jeg aldri har vært sjalu eller aldri har snakket dritt, fordi det har jeg, men spesielt etter oppholdet mitt her har jeg lært at det er ikke en eneste positiv ting man får ut av det. Selv de sterkeste kan få nok, bli såret. Ord gjør vondt, og kan gjøre vondt lenge. Ord er sår som noen ganger aldri gror, men som etter hvert bare blir verre og verre. Det jeg vil oppnå med dette innlegget er egentlig at dere lesere kan ta hva jeg har skrevet til ettertanke. I morgen er den første dagen av resten av ditt liv, og du behøver ikke være en av de som gjør livet kjipt for andre.

Legg gjerne igjen en kommentar, jeg hadde likt å høre andre sin mening om temaet. Takk på forhånd.


6 kommentarer

Chasing chickens


Ingen kommentarer

At the movie theatre


2 kommentarer

Belugas


Ingen kommentarer

Never say Never

I går var siste hjemmekamp i basketball.. Egentlig ganske trist, fordi jeg har virkelig likt å dra å se på kampene. Personlig likte jeg basketballsesongen mye bedre enn fotballsesongen, fordi jeg synes basketball er mye mer interessant å se på! Snakker såklart om amerikansk fotball. Nå er det herved track season for fullt! Fra og med mandag har jeg trening klokken 06.45 hver mandag og tirsdag, pluss gym og etter skolen. Første track meet er allerede på torsdag... kjenner jeg er litt nervøs! Men vi som ikke har spilt basketball har holdt på med off-season track helt siden volleyball var over, så det går forhåpentligvis greit.

Etter kampen i går dro jeg og spiste blizzard på Dairy Queen sammen med Kye, Ariana og Laura. Etterpå dro jeg såklart og fikk med meg Never say Never på kino sammen med jentene. Charles kom faktisk også etterhvert. Haha. Kjempe koselig kveld. :) I morgen er det stockshow i San Antonio, hvor Linzey skal showe grisen sin. Det er det største stockshowet i Amerika tror jeg.. Så det blir spennende.

Og til familie og venner som leser.. Jeg håper at dere kan se gjennom bloggen min at jeg har det ganske travelt her borte. Det er ikke alltid enkelt å finne tid til skype og Facebook, spesielt med tanke på at det er sju timers tidsforskjell. Selvom det kanskje virker sånn har jeg langt i fra glemt noen av dere og savner dere hver dag. Thought you should know.. That is all.


Hannah og Laura!


Hannah Elanie.


Parents night.

Kaitlin, Jamie, Kayla og Ari.

National anthem.

Levi sluttet før jul.. og han kom på besøk i går! Kos.


Cheerleaders, halftime.Jack! og Allie. Hahaha.

Kayla.

Kaitlin, Alli, Bree, Kayla, Tori, Priya og Ari.

Forrest, Travis, Mitchell, Shelbee, Roger, Tori og Andres.

Blizzards! Mmmmm.
Fine Laura!


3 kommentarer

I met a celebrity... John Wayne!

Så i forrige uke satt hele familien og så på American Idol... Hvor vi ble veldig imponert over John Wayne Schulz fra Karnes City, en naboby. Vi spolte til og med tilbake og så han to ganger fordi vi likte han så godt. Tror dere ikke han kom på basketballkampen vi hadde mot Karnes City idag?! Søk han opp på YouTube folkens... Jeg har møtt en fremtidig stjerne. Tro meg.


2 kommentarer

The weekend

Siden jeg for en gangs skyld har et ledig, eller tar meg et ledig øyeblikk, tenkte jeg at jeg kunne blogge litt. På fredag brukte jeg "snødagen" til å stripe håret fordi jeg ville ha det litt lysere til prom... Men jeg er veldig misfornøyd og kjempe sur for at jeg gjorde det. Så vet dere det.

På lørdag dro jeg og så på basketballkamp siden den var blitt avlyst dagen før, og skolelaget spilte mot Poth. Etter kampen kom James hit, og senere på kvelden kom Zachary, Ben, Xavier, Travis, Tyler, James Shelton, Stefan og Roger. Vi hadde det kjempe koselig. :)

På søndag dro jeg til James. Han bor på en ranch, så vi vandret rundt sammen med Cowboy, hesten deres, og masse kuer. Fant også en padlebåt som de hadde liggende.. så vi padlet litt rundt. Så random. Hahah. Må bare tilføye hvor utrolig gøy bondelivet i Texas er. Jeg tror at svært få hadde sett for seg meg som en person som liker det... men hva kan jeg si? Jeg er full av overraskelser. På kvelden dro vi hjem til meg igjen og så på Superbowl! Sykt gøy, og Packers vant! woohoo.

Ellers har jeg innsett at det er under fem måneder til jeg kommer hjem til Bodø igjen. Helt sykt hvor fort tiden har gått. Det er så mye som skjer nå dette vårsemesteret, at før jeg vet ordet av det er jeg hjemme igjen.


Snowday! Haaha.

Xavi.

Stefan, James, Xavi.

Stefan, James, Roger, Travis.

James og Cowboy.
James på padletur.Et forsøk på at dere skal få se håret...


2 kommentarer

Austin

Først og fremst vil jeg bare si at dette innlegget er dedikert til min kjære storesøster Aina. Jeg beklager dårlig blogging, men det er altfor liten tid i ukene til å sette seg ned å blogge.  Uansett... På søndag dro jeg sammen med hele vertsfamilien, altså Preston, Linzey, Audra, James, Trip og William, og Gabby fra Australia, vertsøsteren hennes Breanna, og Michaela fra Tyskland, til Austin. Jeg vet ikke om dere husker at jeg dro til San Antonio i oktober sammen med Gabby, Linzey og Audra, men det var uansett samme opplegg - at Audra tar Michaela og Gabby og gjør noe sosialt siden hun er områderepresentanten deres.

Austin er Texas sin hovedstad og har ca. 800.000 innbyggere. Vi dro til the Capitol building og fikk guide der, og vandret rundt på campus til UT, altså University of Texas at Austin. Det går ca. 50.000 studenter der, og campusen er som en egen liten by. Det var en kjempe koselig dag. Vi vandret rundt i 25 grader eller mer for seks dager siden, og merkelig nok er jeg hjemme fra skolen på grunn av "snowday" idag. Haha. Været skifter altså veldig fort her i Texas... Men det har ikke snødd i Jourdanton på over 10 år, så det er faktsik ganske stort at det i hele tatt kom NOE snø ned på bakken. Selvom at det ikke en gang kan telles som snø for meg som kommer fra Bodø i Norge.. Haha. Uansett sykt chill å være hjemme fra skolen og slippe unna prøve i government og english. No complaints.
7 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits