Sleepover

Denne uka er det TAKS test på skolen. Dvs. at freshmen, sophomores og juniors har tester for å gå videre til neste trinn. Seniors trenger ikke ta testene. Siden alle tester idag trenger ikke seniorene å være på skolen før klokken 11. Derfor bestemte Laura, Hannah, Amanda og jeg og ha et film maraton/sleepover hos Hannah! Vi spiste pizza, leide tre filmer og lagde cupcakes. Nå har Hannah nettopp laget muffins til frokost til oss, så bærer det av gårde til skolen. I morgen drar jeg til Corpus sammen med James og moren og blir til søndag.

Jeg fikk billettene mine hjem til Norge idag! Jeg er tilbake på norsk jord den 17. juni.


I love these girls!

Ms. Marble og Laura.

Én kommentar

Easter Egg Hunt

En del har skjedd siden sist folkens! Jeg kan herved meddele at jeg er tilbake på bloggfronten som jeg var før, og skal prøve og oppdatere så ofte som jeg kan nemlig fordi vi flyttet tilbake til huset i går!! Eller...i det lille huset som er utenfor huset. Men jeg kan gå inn og få internett i det egentlige huset når som helst...så jeg er back on track! Det føles deilig å ikke bo hos bedreforeldrene deres lengre...det ble rett og slett for mye folk og for liten plass. Selvom de var veldig snille og gjestfrie mot alle.

På lørdag hadde vi folk her og vi hadde deres årlige easter egg hunt. Det går ut på at man deler alle opp i lag også er det om å finne sine egg, for så å gjøre hva som står inni eggene. Det var kjempe gøy! 

Ellers har jeg utvidet oppholdet mitt enda mer... ikke med vilje... det var ingen ledige billetter etter ACT testen min annet enn den 17, juni. Syns det var utrolig kjipt, men det får så være. Jaja. Jeg kommer i allefall hjem en gang. Fordi jeg VIL. Selvom det er utrolig mange følelser rundt det at oppholdet mitt snart nærmer seg en slutt, kjenner jeg at jeg begynner å bli klar for å møte mine kjære hjemme i Norge igjen, til å snakke norsk, og til å spise norsk mat...være sammen med min familie. Jeg gleder meg veldig til å se alle igjen. Det har vært et veldig travelt år med lite tid til å skrive message, skype, etc. Jeg beklager at jeg ikke har hatt all den tiden jeg skulle ønsket jeg hadde til å uttrykke at jeg savner og tenker på dere hjemme. Jeg har prøvd å legge livet mitt i Norge på vent mens jeg er her, så jeg kan nyte utvekslingsåret mitt optimalt. Jeg tror det er det man får mest igjen for.


2 kommentarer

Påske

Så det har gått en liten uke siden sist jeg har fått skrevet. Siden sist har det ikke skjedd NOEN forandring på hvordan og hvor jeg bor...altså er jeg fremdeles stuck hos besteforeldrene deres. Begynner å bli rimelig lei nå som vi snart går inn i vår sjette uke her, med tanke på at de sa at det skulle ta to til fire. Men men.

Ellers var jeg på date med Laura på fredag, vi dro til Walmart og kjøpte meg et pillow pet, som vi døpte Penny, dro til Dairy Queen og spiste hver vår mini blizzard, og dro på kino og så Arthur. Vellykket kveld! På lørdagskveld dro jeg til ranchen til bestemoren til James sammen med han og moren.

Til alle de som jeg har sagt jeg kommer hjem den 2. eller 3 juni til...jeg kommer ikke hjem før rundt den 15. juni. Det er så jeg kan få tatt ACT testen og SAT testen før jeg drar hjem. Det er tester som må taes hvis man skal gå på college i USA. Planen er at Linzey skal reise hjem sammen med meg og dra til Spania sammen med oss, og reise hjem derifra. Jeg er veldig nervøs pga. testene, og har allerede leid tre hardcore study guide bøker fra bibloteket. Får håpe det går greit.

Jeg håper alle mine lesere...hvis jeg fremdeles har noen...får en god påske og koser seg masse med norsk påskegodteri. Jeg fikk sjokolade i posten hos min kjære farmor og farfar, så påsken er reddet her over dammen! Og forresten...jeg har 40 grader hver dag nå. Jeg tuller ikke. Like godt å gni det inn hver gang.


3 kommentarer

Last day of district...and track

Track er herved over. Jeg har løpt min siste mile og min siste 800 her i Amerika. Det føles godt samtidig som det er trist. Godt fordi jeg tror ikke føtterne mine hadde klart enda et track meet...trist fordi jeg har hatt en utrolig gøy sesong. Håper det har kommet frem på bloggen hvor godt jeg har trivdes med track. Guttene gjorde det veldig bra, og en del har gått videre til regionals, deriblant James, i 300 hurdles. :)

So here we go...Siste sett med bilder av track.5 kommentarer

District day 13 kommentarer

Dilley track meet

Etter track meet forrige lørdag dro jeg til James og spiste middag og bare hadde en koselig kveld med han og familien hans. Etter det har det ikke skjedd noe spesielt. På torsdag hadde jeg track meet i Dilley, og jeg løp denne gangen. Det gikk ikke så veldig bra... dritbetennelse. Men neste helg er det district, altså det siste og viktigste track meet som er. Jeg kan ikke tro at track er over om en uke. Selv om jeg har plagdes har det vært den beste sporten jeg har tatt del i så langt. Det har vært mange tunge økter, mange tidlige morgener med vekter, og mye hard trening. Men det er ingenting som slår følelsen av å for eksmepel gjøre det bra på et meet, eller å være ferdig med en trening. Jeg savner det allerede, og det er ikke en gang over. Det har ikke minst vært sosialt, og jeg har fått tilbringt masse tid sammen med de som betyr mest her.

I går dro jeg til San Antonio sammen med James og moren. Det var 38 grader, og jeg holdte på å brenne opp. Haha. Det var uansett en kjempe koselig tur og restauranten vi spiste på hadde en herlig atmosfære. Vi dro også på litt hus shopping siden de har drevet og pusset opp hus.


4 kommentarer

Deatwyler track meet

Bilder fra track meet forrige lørdag. Godkjent dag bortsett fra at jeg brente av meg halve ryggen. Haha. Jeg klarer nesten ikke gå på grunn av betennelse i beina, så jeg har ikke løpt en eneste dag på trening denne uka... Utrolig kjipt. Så jeg kan heller ikke løpe på track meet i morgen. Suger. Jeg skal allefall dra og se på resten av folket, ta et par bilder og kanskje smøre på solkrem!


3 kommentarer

Baseball og basketball

På fredag dro jeg sammen med en del venner, hovedsaklig Hannah og Laura, på basketball her i Jourdanton! Det var min første baseballgame her i Texas så langt, og det var veldig koselig og sosialt selvom vi tapte. Haha. Det siste bildet er fra søndag, når jeg dro på basketballkamp i San Antonio. Det var James og familien som var så snill og took med med dit. Det var final elite 8 basketballgame, altså en veldig stor og viktig kamp. Den vistes på tv overalt i hele USA. En stor opplevelse!

Kansas vs. UCA.


Én kommentar

The River

Vi har ikke flyttet tilbake enda, menn jeg har fikset internett hvor besteforeldrene til Preston og Linzey jobber. Så her kommer en del bilder. Dette er fra helga når vi dro til the river. Koselig tur!
2 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits