Senior Skip Day: Schlitterbahn

På fredag var det senior skip day... altså seniors skipper skolen! Så jeg, Amanda, Hannah, Laura, Gabby, Mitchell, Forrest og James dro til Schlitterbahn. Schlitterbahn er amerikas og faktisk verdens største vannpark. Tror muligens fredag var den beste dagen her by far, jeg storkoste meg hele dagen, sammen med de som har betydd mest og som betyr mest for meg her. De hadde en skycoaster, det vil se at heiser deg opp og du slippes ned fritt fall. Sykt gøy opplevelse. Etter Schlitterbahn dro vi alle ut og spiste of så Pirates of the Caribbean 4.


Gabby, meg, Laura, Amanda og Hannah.Høøøøøøøøøyt.


Jamesy James ♥ hahaDe beste! Lovelovelovelovelovelove.


6 kommentarer

Academic banquet

Vanskelig å skrive dette uten at det høres ut som jeg skryter...men de "beste" elevene ble invitert til academic banquet som var i går. Hver lærer velger en elev fra hvert fag de lærer som de mener har utmerket seg og gjort en god jobb, og gir de en award. Man vet ikke hvem som har gitt deg en award før banquetten er, og jeg var i sjokk når jeg fikk en invitasjon! Haha. Jeg fikk en award fra Mrs. Borth, som er US government læreren min. Fornøyd med det, med tanke på at jeg slo 25 andre amerikanere i en US government class.

Random bilde fra idag av meg og Sine, verdens nydeligste jente fra Thailand!


2 kommentarer

Six Flags Fiesta Texas

I går dro seniorene på senior trip til Six Flags Fiesta Texas! Etter Six Flags dro vi på Incredible Pizza og spiste, kjørte go-kart og spilte spill. Alt i alt en herlig dag som jeg ikke kommer til å glemme. Nesten alt gikk bra med tanke på at det var fredag den 13.

Kommer forresten hjem den 6. juni istedet for den 17. Ikke lenge igjen nå.
Seniors ♥
Én kommentar

Athletics banquet

I går var det athletics banquet på i kantina på skolen. Det går ut på at man gir awards til alle som har deltatt og/eller oppnådd ting i sport i løpet av året. Det var en gøy opplevelse, men samtidig rart med tanke på at nå er alt over. Ingen flere roadtrips til fotballkamper, ingen flere spennende basketballkamper, ingen flere track meets som gjør med så nervøs at det vrenger seg i magen. Ikke noen flere 2 miles i cross country. Det er...over. Jeg har faktisk så lite som fem vanlige skoledager igjen her på Jourdanton High School. Denne uken har jeg senior trip til Six Flags på fredag, på mandag har jeg field trip, og neste fredag er det senior skip day. Da skal jeg til den største vannparken i hele USA! Og siste uken er det finals, og mest sannsynlig er jeg exempt fra alle, så jeg signer inn og drar. Så, fem dager igjen dere. Det er så utrolig mange følelser rundt det, og jeg vet ikke om jeg klarer å beskrive det. Det synker sakte men sikkert inn at snart er enden kommet, og jeg er på tur hjem. Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare å si hadet til vertsfamilien min, James, Laura. Hannah, Ben, Gabby...alle som har hatt en innflytelse på året mitt. Dette er livet mitt nå, og det kommer til å være en stor og brå forandring å reise fra det.

Akkurat nå har jeg veldig mange ting surrende rundt i hodet. I forhold til alt her, og alt hjemme. Jeg vet ikke hvordan jeg kommer til å takle avskjeden, og overgangen. Bare det å gå fra å være i 40 grader hver dag til å bo i vindfulle Bodø kommer til å være rart. Å gå fra å være sammen med, snakke med, og ha kjæresten her for meg når som helst til ikke i det hele tatt kommer til å være hardt. I løpet av året har det vært som at jeg kom til å være her for alltid... Uansett. En ting vet jeg. Jeg vet at jeg har verdens beste venner og familie hjemme...så det kommer til å gå bra til slutt. Og jeg gleder meg som en unge på julaften til å se de igjen♥


Cross country varsity girls.

Track and field varsity girls.

Track and field varsity boys.

James and NORMAN BORTH! The champion. Naaaw.

Smarteste kidsa' på skolen.

Senior girls!

Jentene.

Seniors og Jamie.

Seniors og Linzey.

Travis!!

Gabby fra Australia ♥

Linzey og Hannah.

Meg og Hannah.

Linzey!

5 kommentarer

Corpus/San Angelo

Gikk plutselig opp for meg at det har gått veldig lenge siden sist gang jeg blogget. Det har bare vært så utrolig travelt i det siste... Forrige helg dro jeg som sagt til Corpus sammen med James og moren. Vi bodde hos søsteren hans, Gretchen, og mannen hennes, Cody. Det var en kjempe koselig helg. Koset meg masse. I løpet av skoleuka har det egentlig bare gått i ett med det ene og det andre. Jeg husker rett og slett ikke alt jeg har gjort.

Denne helga hadde Terra, halvsøsteren til Linzey og Preston graduation fra college. Så Preston, Audra og jeg kjørte til San Angelo som er fem timer unna. Det var helt latterlig varmt der...ca 45 grader. Det var en koselig tur og en spesiell opplevelse og få se en ekte college graduation! Vi sov over på et hotell og dro hjem i dag. Til uken blir det kjempe travelt, med blant annet athletic banquet og senior trip til Six Flags! Skal prøve å holde dere oppdatert.


Én kommentar

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits