Martina til Georgia

Jeg vil bare gratulere tvillingsøsteren Martina min med plassering og vertsfamilie! Endelig! Hun skal til Hinesville i Georgia og reiser faktisk på mandag! Herregud. Jeg har to dager igjen med søsteren min på ett helt år. Dette kom veldig brått på. Men basert på det vi vet til nå virker det som en utrolig bra plassering hos en kjempe koselig familie på fire. For mer informasjon, klikk på bildet og besøk bloggen hennnes.2 kommentarer

Happy birthday

I dag blir den min nydelige søster, Martina, og jeg 17 år. Så jeg ville bare si gratulerer så mye med dagen og si I love you!


7 kommentarer

21 dager

I dag er det nøyaktig tre uker til jeg forlater alt her hjemme, og her om dagen så jeg igjennom programmet for Soft Landing Camp i selveste New York City! Det virker som et veldig bra opplegg, og jeg gleder meg veeeeldig!

DAG 1

09:00 AM: TOUR OF MANHATTAN TO INCLUDE LINCOLN CENTER, WALK IN CENTRAL PARK, HARLEM, FIFTH AVENUE, ROCKEFELLER CENTER, ST. PATRICK?S  CATHEDRAL, TIMES SQUARE, GREENWICH VILLAGE, SOHO, LITTLE ITALY AND CHINATOWN.

01:00 PM: TOUR ENDS AT GRAND CENTRAL TERMINAL FOR LUNCH. END OF GUIDE SERVICE. TIME TO DO SOME SHOPPING AND WALKING AROUND ON YOUR OWN. (IN GROUPS, NOT ALL BY YOURSELFJ)

DAG 2

09:00 AM: TOUR TO INCLUDE WORLD TRADE CENTER SITE, WALL STREET DISTRICT, WALK ON BROOKLYN BRIDGE AND BROOKLYN HEIGHTS.

 01:00 PM: TOUR ENDS AT SOUTH STREET SEAPORT FOR LUNCH. END OF GUIDE SERVICE. TIME TO DO SOME SHOPPING AND WALKING AROUND ON YOUR OWN. (IN GROUPS, NOT ALL BY YOURSELF)


Er det forresten noen andre som reiser med Explroius som har avreise 17. august?

Én kommentar

Hæj

Hola, mitt navn er Karoline eller Karro som de fleste kaller meg.Men Katarina kaller meg DJ Karro siden jeg spiller rolige sanger for henne hver kveld her i Spania.Hun hører serr ikke tre fulle sanger fr hun sovner, SÅ god er jeg!

Jeg møtte Katta og søsteren hennes Martina i fjor på språkreise til Long Beach med EF og jeg har vært heldig nok til at de har holdt kontakten med meg selv om jeg skremmer dem litt av og til...

Dette innlegget er til Katta:

Kjære Katarina, jeg sitter her på mac'en din og skriver mens du er dusjen..Du har ingen aning om at jeg skriver på bloggen din så jeg gleder meg til du kommer ut...Heheheh(Martina tvang meg...)
Jeg vil egentlig bare si at jeg er veldig takknemlig for at jeg ga deg sjokoladen min til deg på fluet fra London til LA og at du sa ja.Det var begynnelsen på et vakkert vennskap fylt med mye latter, glede, godteri, litt tårer og MANGE minner!

Jeg gleder meg på dine vegne for året i USA og takker være nerder som finnes på twitter, face, skype msn etc. så vet jeg at ingenting kommer til forandre seg noe særlig enn når du er i Bodø og jeg i Oslo.Jeg skal sende deg knekkebrød og norsk melkesjokolade når du enn trenger det!!Og jeg håper du kan kjøpe Glow in the dark Crayola Crayons til meg?:)

I bunn og grunn vil jeg egentlig bare si at æ lika dæ og at jeg er veldig takknamlig for at du tørr å være litt retard med meg i all offentlighet(det samme gjelder deg Martina<3)

Håper du STOR koser deg i Texas!

Woooops nå kommer duuuu...

Forever yours,
Karoline aka Karro aka DJ Karro<3

3 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits