Riverboat


4 kommentarer

Volleyball og x country finished

På tirsdag hadde vi siste volleyballkamp og sesongen er dermed herved over. Det er slutt på å dra hjem fra skolen halv seks og tre timers trening hver dag; nå starter off season track! Det vil si en times track trening på slutten av skoledagen før vi faktisk drar hjem til vanlig tid! Det føles passe godt akkurat nå. Å være på skolen fra åtte til (tidligst) halv seks om dagene merkes på kroppen etter hvert. Livet her er sykt travelt. Når en ny uke starter mandager er det fredag før jeg vet ordet av det. Jeg elsker hver sekund jeg har her borte, og har allerede begynt og grue meg til dagen jeg må ta farvel med alle jeg møter.

På onsdag hadde vi district cross country meet, og for første gang denne sesongen så kom jeg inn som nummer 2 av jentene fra skolen min. Jeg kom på 14. plass av ca. 60 stk, noe som var ganske kjipt ettersom topp 10 går til regionals som er i San Antonio neste lørdag. Men Kayla som kom inn før meg fra Jourdanton skal dit som individual av jentene, og James, som faktisk kom på 4. plass (!) av guttene skal også. I tillegg klarte også hele varsity gutte laget å komme seg til regionals som et lag. Jentene var veldig nære, og alle gjorde en kjempe god jobb og forbedret tiden sin! Forhåpentligvis stopper jeg, Audra, Linzey og Laura i San Antonio på vei til Houston og heier på folket vårt. Trist at jeg er ferdig med cross country allerede, jeg virkelig likte den sporten!

Av mange grunner er livet helt perfekt som det er akkurat nå, og jeg skulle bare ønske jeg kunne trykke på "pause" en liten stund så jeg kan få tid til å bare nyte det. I helga er det Halloween, noe som inkluderer haunted house, haunted house hay ride, sleepover hos Ariana og mye mer. Jeg gleder meg VELDIG!
Siste volleyballkamp :(:


Tøying.

Indian varsity girls: Kaitlin, Kayla, Allison, meg, Jamie, Ariana og Laura.


Sliten etter 3.2 kilometer.

Indians varsity boys: Jr, Michael, James, Nolan, vet ikke, Matt og Preston.James.

Kommentarer etterlyses. Mister motivasjonen.......


6 kommentarer

Laura's birthday party


Laura!

JT, Ariana, Lauren og Jamie.


Laura blåser ut sine 18 lys!

Ari og Linzey!


5 kommentarer

9 weeks

På fredag var det utrolige ni uker siden jeg kom hit. Vi dro først på volleyballkamp til Varsity, før jeg, James, vertsmor, vertsfar, Preston, Zachary, Linzey og Allison dro og spiste på Dairy Queen. Senere dro jeg og så på fotballkamp sammen med James, Gabby, Forrest, Preston og Jack. Etter kampen dro hele venninnegjengen hjem til Laura fordi hun feiret 18-års bursdagen sin! Venninnegjengen vil si meg, Linzey, JT, Jamie, Lauren, Amanda, Hannah og Ariana. Vi spiste kake og god mat, før vi dro ut i mørket og lekte hide and seek. Sykt gøy! Alle sov over utenom JT. Sleepover parties her i USA er så sykt gøy, og amerikansk.

På lørdag stod jeg og Linzey opp klokken ni, dro hjem og dusjet før Zachary og Ian kom og plukket opp oss. Vi dro til San Antonio og besøkte moren til Zachary har hatt et hjerteinfarkt. Etterpå dro vi til kjøpesenteret og vandret rundt i timesvis. Var veeldig koselig. Når vi kom hjem dro vi på kino sammen med James, Preston, Cody, Ben, Kayla, Allison, Xavier, Jamie, Jr. og Stefan og så Paranormal Activity 2. Zachary, Ian, James, Ben og så klart jeg, Linzey og Preston dro hjem til oss etterpå, og jeg kan uten og lyve si at det var en av de beste kveldene eeever. Vi gikk ut, lagde bål, grillet marshmellows og satt under fullmåne og stjernene mens guttene syngte og spilte gitar til klokken 4 på natten. Det var bare så.. utrolig noe som ikke skjer i Norge. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det en gang! Senere kom også Stefan og en som heter Ryan og deltok i partiet. Haha.

Dagen i dag har gått til å vaske hvor Linzey har grisene sine, se på Greys Anatomy og på Across the Universe. En perfekt søndag. Skal komme med bilder fra helgen senere! Good night America, good morning Norway! Love y'all.


2 kommentarer

Bandera cross country meet

I går dro skolens cross country lag til Bandera for å løpe vårt tredje løp. Bandera er ca. to timer unna her, og vi kjørte som alltid når det er i skolesammenheng, med buss. Bandera er et nydelig område med elv, skog osv. Det var latterlig varmt, garantert opp mot 40 grader, så veldig unormalt for meg, haha. Bandera er et stort møte, og det var til sammen rundt 700 stk som løp. Men det er delt opp i varsity, jv, gutt, jenter, Junior High og High School. Hele vårt lag løp på jv siden møtet er såppas stort at vi løper mot skoler med 2000 elever, og vi har knappe 350. (Jv står for junior varsity). Hvis jeg ikke har sagt det før så er cross country at man løper 2 miles, som tilsvarer 3.2 kilometer så fort man kan. Varsity guttene løper 3 miles, og av og til jv. På møtene får topp 15 eller 20 medalje, og til nå har jeg fått medalje på tre av tre møter. Mitt første møte var tiden min 14.20 og jeg fikk 1. plass av alle på jv, andre møtet var tiden min 15.01 (sugde) og jeg fikk 9. plass, og på dette siste møtet hvor hele skolelaget løp sammen var jeg best av alle jentene og fikk 14.17, noe som tilsvarte 9. plass av til sammen 108 personer som løp på jv. Ganske fornøyd med den ja! Grunnen til at jeg har vært på jv til nå er fordi at papirarbeidet mitt ikke har vært ferdig, men det er det nå så neste onsdag skal jeg løpe på Varsity. Det blir det siste møtet hvis jeg ikke kommer meg til regionals.

De fleste her hater cross country, men jeg synes faktisk det er ganske gøy, haha. Selvom det føles ut som om man skal dø når man er midt i det og løper som en gal i 40 grader. MEN jeg blir allefall ikke feit mens jeg er her! Jeg sender forresten mine aller varmeste tanker til Martina, tvillingsøsteren min, som har vært så utrolig uheldig å skadet kneet sitt. Jeg synes utrolig synd i deg og tenker på deg VELDIG mye.


Haha lol.

Amantha!

Fra når guttene løp.


5 kommentarer

Downtown San Antonio

På søndag dro jeg, Audra, Linzey, Gabby og en jente fra Tyskland som heter Michaela til downton San Antonio. Vi dro fordi Audra er områderepresentanten til Gabby og Tyskland, og man skal ha x antall sosiale dager sammen med dem. Vi dro og så "The Alamo", som er veldig kjent, og riverwalken i San Antonio. Jeg elsket riverwalken. Det var bare rett og slett fantastisk. Det er en elv som går rett gjennom byen, med restauranter osv omkring. Vi tok båt rundt hele elva, og atmosfæren og stemningen var bare så utrolig bra. Vi hadde en sykt morsom dag som jeg ikke kommer til å glemme. Og siden jeg har hørt rykter om at det snør hjemme vil jeg bare informere om at vi sprader rundt i 35 grader og svetter i hjel. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker Amerika.

The Alamo
Skremte nesten livet ut av meg. Null tull.
The Alamo igjen!


Jeg er så glad i disse toooo :)

Riverwalk.Ingen kommentarer

Cross country Poth/George west

Nå har det gått en stund siden jeg har hatt tid til og blogge, så her kommer en oppdatering så langt jeg kan huske.

Uka har gått fort som vanlig. På onsdag og torsdag etter volleyballtrening løp jeg, Preston, Cody og James på tracken. Vanligvis har vi volleyballkamper på fredager, men denne uka var det bare Varsity som spilte bortekamp i George West, som er ca. en time unna. Fotball laget hadde også kamp der, så jeg dro dit sammen med James, Preston, Cody og Forrest. På veien stoppet vi og spiste osv, veeeldig koselig tur!

I går var det et nytt cross country meet i Poth, så da var det opp klokken 6 og avreise fra skolen klokken 06.45. Jeg var sliten etter å ha vært oppe til i 1 tiden dagen før, og tapte meg med 40 sekunder fra forrige møte. Utrolig kjipt, men jeg fikk uansett 9. plass av 43 løpere, så det var jo greit. Denne uka blir det hardcore running med Preston og James, haha!

Når vi kom hjem var det family reunion hjemme hos oss, så her var det omtrent 50 stk. Til tross for at jeg i utgangspunktet kjente ca. ingen utenom min familie og folk som bor her i nærheten, så var det faktisk ganske så koselig! Trip, William og Jerry er også her i helga. Senere på kvelden når folk var dratt kom James. Jeg, Trip, William, Preston, Linzey, James og Jerry lekte "murder in the dark", en slags gjemsel lek i mørket rundt i huset. Haha, gøy. Senere satt vi på en skrekkfilm!

ELLERS har jeg some BIG news!!!!! JEG, LAURA, AUDRA OG LINZEY SKAL PÅ JUSTIN BIEBER KONSERT 6. NOVEMBER! Verdens beste foreldre hjemme i Norge har gitt meg verdens beste julegave! Jeg gleder meg noe sinnsyyyykt mye! Den er i Houston så vi skal sove på hotell rett ved konsert arenaen. Herregud, jeg kommer til å dø.


5 kommentarer

Lille kattepus

Møt Manclavia, eller bare Clavia. Verdens søteste lille kattepuuuus.

7 kommentarer

Linzey's birthday party

I går dro jeg, Kaitlin, Allison, Laura og Linzey til San Antonio for å feire Linzey sin bursdag. Først dro vi og spiste på en restaurant hvor de serverte mat fra Asia med kusiner og tanter og onkler. Etterpå dro vi til to butikker hvor de hadde bare dekorasjoner og kostymer til Halloween. Helt sykt hvor stort Halloween er her borte! Jeg og Linzey kjøpte like pirat kostymer, så vi skal være tvillingpriater. Haha. Vi dro også på en koselig liten plass hvor de bare solgte forskjellige varianter av iskrem. Mmmm. I sju tiden kjørte vi hjem, plukket opp Breanna og Gabby og dro på kino og så Life as we know it. Der møtte vi også Jack og Courtney, som er søsken.

Jeg kjøpte meg forresten den nye lille firkantede iPoden idag, og to nye CDer! Og alle sov over hos oss, og vi så The Last Song. En kjempe koselig dag med andre ord. Og i tillegg har Laura også blitt forelsket i Justin Bieber. Hurra!Én kommentar

Happily married

I går hadde vi volleyball og fotballkamp, og vi vant begge! Det var en utrolig morsom, men lang dag. Det er mye som skjer hele tiden og det føles deilig å ha en langhelg. I dag skal jeg, Laura, Allison, Linzey og Kaitlin til San Antonio for å feire Linzey sin bursdag. Når vi kommer hjem kommer også Gabby og Breanna på sleepover sammen med reisten!

Ellers vet jeg ikke om alle har fått med seg at stefaren min har to sønner, William og Trip, som er her nesten hver helg. I helga har de også med seg sin nye utvekslingsstudent fra Taiwan, så det blir spennende! Her er noen bilder fra gårdagen:


Brent og Gabby!Haha. Locker room! Prøver ut Linzey sitt nye kamera!

Kaitlin, Laura, Hannah, Jamie og meg.

Ariana!

Go Indians!Meg, Levi og Linzey. Lykkelig gift.


2 kommentarer

Bilde update

Her er en god del bilder som mange er flere uker gamle, men som jeg ikke har fått før nå. De første er fra Cross Country i helga. Haha ser ut som en miss, men det er jo gøy at dere får se opplegget.
Cross Country


Her skriver jeg og Gabby "Mississippi" med rumpa!


Greenhands i FFA!Picture day!Footballgame!

Meg, Breanna, som hoster Gabby, og Gabby!

 


3 kommentarer

Future Farmers of America

Tida flyr som vanlig! Dette er faktisk den 7. skoleuka mi her. Kan nesten ikke tro det! Men i går stod jeg opp klokken 04.40 for å "judge land" I FFA - Future Farmers of America! Hahahaha. Jeg bestemte meg før jeg dro at jeg skal være med på så mye som overhodet mulig... Så ja, nå er jeg en future farmer of America også. Selvom jeg suger og ikke har peiling på hva jeg gjør. Det er liksom en stor konkurranse med flere hundre stk, også skal man gå rundt i forskjellige jordhauger og finne ut hvilken type jord det er osv... Haha jeg bare vandret rundt og prøvde og se så smart ut som overhodet mulig. Selve konkurransen er ikke så supergøy, men det er et sosialt opplegg siden man kjører buss i to timer hver vei, og man drar og spiser sammen når konkurransen er ferdig. I tillegg slipper vi skolen!

Etter trening hadde Linzey et cheerleading opplegg, så jeg og Gabby dro hjem til meg. Gabby er forresten den australske utvekslingsstudenten, og det er hun som snakker på en av videoene jeg har lastet opp her. Hvis det var noen som var overrasket over hvordan aksent amerikanere har her, så vet dere hvorfor nå. Haha. Og for å forklare dere hvor latterlig BRA det er her, så kan jeg si så mye som at hun i utgangspunktet hadde tenkt til å være bare et halvt semester, men har nylig utvidet det til hele skoleåret! Jeg er VELDIG glad for det, fordi hun er verdens herligste. Uansett, nå skal Linzey og Preston på teater og jeg skal på JV fotballkamp med Gabby, Trey, etc. Snakkes! Love y'all!2 kommentarer

Humphry4 kommentarer

Svar del 2

Is your life anything like one tree hill? That's what I think about when i see your pics. Helt ærlig kan jeg ikke svare på det, ettersom jeg har sett en episode av One Tree Hill hele livet mitt. Men jeg vil si at jeg lever et ganske typisk High School liv.

How are the guys? Are you going to prom this year? Jeg har svart på dette tidligere, og det er egentlig ikke noe fasitsvar på det. Her finner du gutter i alle farger, fasonger og personligheter. Personlig synes jeg amerikanere er amazing! Gutter spør alltid faren til jenta om tillatelse til å ta henne med ut, etc. Kulturen i forhold til dating er helt annerledes her enn i Norge, og man skal ikke bli overrasket hvis en helt fremmed kommer og spør etter nummeret ditt. Og ja, vi har prom i vårhalvåret.

How strict is it when it comes to boys, boyfriends, sex and so on? Vel, vi kan si det på denne måten? Området jeg bor i er et av de mest mest gravide tenåringer i hele landet. Det er selvfølgelig veldig forskjellig hvor "strict" det er.

Hvilket kamera bruker du for å filme og ta bilde med? Olympus E-Pl1. Anbefales på det sterkeste!

Er du fornøyd med explorius, og vil du anbefale den til fremtidige utvekslinsstudenter?
Personlig er jeg veldig fornøyd med Explorius, men det har vært en del negative opplevelser i forhold til søsteren min som er i Georgia. Hun fikk ikke reise til New York siden hun fikk familie tre dager før hun reiste. Vi fikk tilbake et par tusen tror jeg, men hvem vil vel bytte ut en New York tur med et par tusenlapper? Ikke jeg.

Hva er den størtse forskjellen mellom USA og Norge? Menneskene. Noe jeg allerede oppdaget under oppholdet mitt i California forrige sommer, var at amerikanere er utrolig mye mer imøtekommende, høflige og utadvente folk enn menneskene i Norge. Her kan folk finne på å stoppe deg på gaten bare for å prate.

Hvordan takler du hjemmlengsel? Jeg har ikke hjemlengsel, og har heller ikke hatt det.

Når du søkte stipend, søkte du lån også? Nei.

Ukepengene dine, hva bruker du de på? Når jeg bruker penger er det på klær, sminke etc. Ting jeg føler jeg trenger. Vertsforeldrene mine betaler mye for meg, fordi de vil stille meg på lik linje som resten av barna.

Har du mye fritid etter skolen? Nei, jeg har så å si ikke noe fritid utenom på søndager. Det er ALLTID noe som foregår!


Må du hjelpe til mye hjemme? Nei. Det eneste jeg gjør er å mate kattene og av og til lufte C.C. Også bærer jeg de skitne klærne mine til vaskerommet. Jeg har støvsuget en gang siden jeg kom. Hehe.

Hvilke fag har du? Chemistry, Economics, Atlethics, US History, English 4, Agricultural, Algebra 2.

Hvordan er karakterene dine nå? Jeg har A og B i alle fag.

Visste du at Sindre flytter imorgen? Jeg visste ikke dette, men jeg snakket med Sindre på Skype for to timer siden, så jeg er litt mer oppdatert nå!

Hadde du P eller T matte på videregående i Norge? Teoretisk.

Hvilken matte anbefaler du at de som skal være utvekslinsstudenter til neste år burde ta? Teoretisk.


6 kommentarer

Volleyball og x country

På fredag hadde vi som sagt volleyball, og vertsmor tok masse bilder så det kommer under! Vi tapte dessverre med sånn to poeng, fordi det andre laget spilte seift. Vi var i en by som het Dilley, litt over en time unna. Rett etter volleyballkampen bar det avgårde til Charlotte, hvor fotball laget hadde kamp, og de vant!

På lørdagsmorgen stod vi opp klokken 05.45 og tok buss fra skolen klokken 06.30 med cross country laget. Vi kjørte i to timer til en by som er veldig nært grensen til Mexico som heter Carizo Springs tror jeg. Jeg var veldig nervøs siden jeg aldri har løpt cross country før, men vet dere hva? JEG VANT! Jeg kom inn først av alle jentene og mange av guttene jeg løpte mot. Det var en deilig følelse, og jeg gleder meg allerede veldig til neste meet, som er om to uker. Man løper 2 miles, som tilsvarer 3.2 kilometer, i 35 grader. Jeg er ikke sikker på hvor mange det var jeg løpte mot, men det var en god del! Føltes godt siden Preston sa før jeg løpte "If you don't get 1st place, I'm shipping you back!". Haha, etterpå sa han "okay, I guess you can stay. Good job!". Hurra! Senere på kvelden kom Forrest, James og Charles på besøk, og vi så tidenest mest randome film som er laget i 1986 som heter Troll 2. Hahaha.

2 kommentarer

Svar del 1

Skal foreldrene dine komme til USA mens du er i Texas? Ikke som jeg vet om nå.

Har du hatt hjemlengsel? Ikke i det HELE tatt. Sorry til alle der hjemme, men det er bare rett og slett for mye forskjellig som skjer hver dag til at jeg skal få tid til å i det hele tatt tenke over hvordan det ville vært å være hjemme nå. Alt jeg kan si er at det å bli utvekslingsstudent er den beste bestemmelsen jeg har tatt hele livet mitt. Hver dag er forskjellig og jeg møter nye mennesker hele tiden. Akkurat nå føler jeg at jeg lever livet mitt fullt ut!

Hvordan er været? Det er alt mellom 27 grader til opptil over 40. Det har vært kanskje 5 regndager siden jeg kom. Stort sett ligger temperaturen på omtrent 35 grader. Jeg merker ikke så mye til varmen, siden vi ofte er inne med aircondition.

Går det bra på skolen? Vanskelig? Skolen går veldig bra! Jeg har A i alle fag utenom engelsk, og jeg har best karakter av alle i Economics klassen min, hvor jeg har en average 104 av 100, på grunn av extra credit. Det eneste som er stress er at det er tester/quizer nesten hver eneste dag.

Fått mange venner? Ja. Haha, jeg vet ikke hvordan jeg skal svare på spørmsålet utenom ja. Jeg har møtt utrolig mange nye folk siden jeg kom, alle er veldig imøtekommende og interessert i å bli kjent med meg siden jeg er utvekslingsstudent.

Hva gjør du på fritiden? Jeg trener 3 timer hver dag i ukedagene, og to timer i uka er jeg med Linzey på cheerleadingtrening. Vi har volleyballkamper to ganger i uka, i tillegg til at fotball laget har kamp hver fredag. Linzey og Preston er i teater, og de har øvinger to ganger i uka. Det hender jeg blir med dit, fordi det er veldig sosialt og masse folk. Ellers drar vi på kino, bowler, ser film, eller bare er med venner. Familien min er veldig utadvent og både vertsmor og vertsfar er kompis med alle av vennene våre. Folk kommer og går som de vil her hjemme hos meg, det er stort sett alltid folk her. Vi drar også noen ganger inn til San Antonio på shopping i helgene.

Valgte du stat selv? Nei, og jeg vil ikke anbefale det til noen heller. Jeg ville neppe valgt Texas, som viste seg å være den beste staten med den beste familien for meg!

Hvor mye penger bruker du sånn ca i måneden? Helt ærlig har jeg ikke peiling. Vertsforeldrene mine betaler veldig mye for meg, og behandler meg akkurat som de andre ungene. Hvor mye utvekslinsstudenter betaler er nok veldig forskjellig fra familie til familie, fordi i utgangspunket skal de bare betale for mat hjemme, dvs. at man egentlig skal betale alt av skolelunsjer og ting man spiser ute selv, noe jeg ikke gjør.

Tok det lang tid fra du ble godkjent til du fikk papirer som du skulle fylle inn? Nei. En uke kanskje?

Hadde du gode karakterer før du dro? Jeg hadde et snitt på 4.7 tror jeg.

Hvordan er det å bo i Texas? Jeg har søkt dit til neste år, og lurte på hvordan det er der liksom :) Texas er uten tvil den BESTE staten! Jeg elsker alt med Texas. Hele cowboy opplegget er bare så sykt rått, jeg elsker været og varmen, og alle menneskene er sykt bra! Har rett og slett ingen klager å komme med.

Er de forskjellige fagene vanskelige? matten osv? :) Nei.

Var det vanskelig å bli kjent med folk på skolen og sånn? Ikke i det hele tatt, men det har nok noe med saken å gjøre at jeg har en vertssøster på samme alder som meg og at jeg er involvert i mye av sport.

Hva gjør du etter skolen og i helgene? Se over.

Skal du til hawaii? Nei, underorganisasjonen min, ASSE, tilbyr ikke reise til Hawaii.

Hvordan er det å bo i en annen familie?
Alt for vanskelig å forklare. De er som familien min nå. Jeg tenker ikke over det. Det var rart de to første dagene!

Kan du legge ut bilde av labradoren? Ja, det kommer!

Kan du svare i en videoblogg? Skulle gjerne gjort det, men siden jeg har svart på så mange til nå må det dessverre bli nei. Kanskje neste del!

Storesøster: Savner du meg? Veldig. Savner du meg?

Savner du tutti? JA.

Går kjemien bra? Så langt! Jeg har A i kjemi.

Jeg vil også se bilde av valpen. Det kommer!

Er det noen kjekke gutter der? ;* MANGE.

Skal du reise på noen turer med explorius? Jeg har ikke bestemt meg, i så fall blir det Florida.

Hvordan var reisen til USA? Var det vanskelig å finne fram på flyplassen og gikk du sammen med noen? Den gikk smertefritt, hadde ingen problemer med å finne fram! Flyplassen i North Carolina var enorm, og mens jeg gikk den ene gaten til den andre passerte jeg så mye som fem Starbucks. Men alt var godt skiltet. Hvis det er noe man lurer på er det alltid noen hjelpsomme amerikanere i nærheten.

Hvordan var det første møtet ditt med vertsfamilien? De stod på flyplassen med et skilt hvor det stod Welcome to Texas Katarina, og jeg fikk klem av alle sammen. Det var ikke awkward i det hele tatt, men jeg var veldig sliten etter all reisingen.

Hvordan er guttene der? Haha, frampå kanskje? De sier det som det er og legger ikke skjul på noe. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men de er veldig annerledes enn i Norge på mange måter. De er også mer høflig, bærer bøker for meg osv. Haha. Go amerikanere!

Kan du sende Karro en kylling til bursdagen hennes? Eller en gris? Kylling, kalkun og gris er på tur til Norge at the moment!

Er skolen vanskelig? Nei.

Er det mange oververktige der? på din alder altså.. Nei. De aller fleste er veldig tight og veltrent. Sport er alt her.

Hvordan er maten? Spiser de mye usunn mat? Maten er ikke så veldig sunn i kantina osv. Vertsfaren min er veldig flink til å lage gode og sunne middager, og jeg tar alltid med meg mat til skolen hjemmefra. Jeg spiser selvfølgelig mer usunt nå enn hjemme fordi ting er rett og slett mer fetende her. Det er Amerika, dere! Vi har x-antall fastfood restauranter bare i den lille byen jeg bor i.

Hvordan er det å bo hos en amerikansk familie? slik som du trodde det kom til å bli, eller helt annerleds? Jeg dro av gårde med et åpent sinn, så jeg hadde ikke så mye forventninger eller tanker om hvordan det kom til å bli. Jeg bestemte meg på forhånd for å ta det som det kommer. Jeg hadde snakket en god del på facebook med alle i familien min, så jeg hadde mine tanker om hvordan hver enkelt var, og alle viste seg å stemme veldig bra. Jeg føler meg på lik linje som med alle i resten av familien!

Kem e den mest superkule awesome tvillingen du kjenner??? <33333333333 løwløw MARTINA!

Får du møtt Martina i løpet av året dere er i Texas? Det vet jeg ikke enda, forhåpentligvis gjør jeg det. Audra vil allefall prøve å få ordnet noe.

Jeg har egentlig bare et spørsmål, og det er ikke så veldig interessant, men måtte du ha med egen pc til USA? For man får vel ikke kjøpt pc'er med æ,ø og å i USA? :) syns det er kjempegøy å følge ditt år i USA :) Tok med min egen kjære MacBook.

Kan venner besøke deg i løpet av året? :) Nei det tror jeg ikke.


5 kommentarer

Gratulerer med dagen!

Uka er snart over og snart er det fredag igjen! I løpet av de siste dagene har jeg stiftet enda flere nye bekjente og vennskap, og jeg nyter hvert eneste sekund av det! Ikke så ille å være norsk utvekslingsstudent i Texas skal jeg si dere ;)

Men jeg har en del bursdager å catche opp på, og alle sammen er folk som betyr verden for meg, så here it goes: GRATULERER SÅ UTROLIG MYE MED OVERSTÅTT KRISTINE ALICE, RAGNAR, IDA MARIE, OG KAROLINE NAVARSETE! I dag er det også min kjære verssøster Linzey sin bursdag. GRATULERER MED DAGEN! I love y'all!

Vi har fått en innekatt! Hun heter Maclavia, eller bare Clavia. Hun er så koselig. Og jeg skal legge ut bilde av både katt og hund så snart jeg får tid, men som jeg har sagt hundre ganger før, det er ikke så mye av det her. Uka har bestått av tre timers trening hver dag etter skolen, og på mandag og idag var jeg på teater øving med Linzey og Preston. I dag var Charles også med, det var veldig koselig! Vi som ikke spiller teater sitter bare og ser på og er sosial. Han går på skole i Pleasanton, og jeg møtte han første gang sist lørdag. I morgen er det både borte volleyballkamp og fotballkamp, så det er mye som skjer. Vi drar først avgårde og spiller volleyball i en by, før vi må kjøre videre til fotballkampen i en annen. På lørdagsmorgen er det avreise fra skolen klokken 06.30 fordi jeg har mitt første Cross Country meeting. Jeg er nervøs og spent, men gleder meg veldig!

Til slutt vil jeg avslutte med å si TUSEN TAKK til min kjære farmor og farfar som var så snill og sendte meg norsk sjokolade. Jeg ble veeeldig glad. Det er godt å ha litt av Norge her borte også.
Ingen kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits