Happy Thanksgiving

Thanksgiving var ikke så proppet med mat som jeg hadde fryktet! Jeg feiret hos grandma and GG, sammen med onkel, tante, kusiner, vertsforeldre, vertssøsken og stesøsken. Det vil si Aunt Lee, Uncle Dan, Cierra, Micaela, James, Audra, Linzey, Preston, Jerry, Trip, William, GG og grandma. Vi spilte xbox Kinect, spilte Taboo, så på fotballkamp etc hele dagen. På fredag stod vi opp klokken 6 og hadde garage sale til klokken tolv. Resten av dagen sov jeg...

I går, på lørdag, dekorerte vi til jul (!). Vi tok inn juletreet og masse julepynt, og hørte på julesanger. Zachary, James/Saudi, Ian og Ben, Xavi og Stefan kom også etterhvert. Koselig kveld. :) I dag skal jeg på shopping i San Antonio sammen med Linzey og vertsmor. Woop woop. Jeg gleder meg!

Siden det har vært thanksgiving tenkte jeg at jeg skulle skrive hva jeg er takknemlig for...  Jeg er takknemlig for at jeg har verdens beste familie og venner hjemme i Norge som jeg vet kommer til å være der når jeg kommer hjem, selvom jeg har vært borte i 9 måneder med lite tid til å ta kontakt... Jeg er takknemlig for at jeg har fått verdens beste vertsfamilie som tar vare på meg som om jeg var deres egen... Jeg er takknemlig for at jeg har mat på bordet og en seng og sove i... Jeg er takknemlig for at jeg har fått muligheten til å reise hit og være utvekslingsstudent og for alle jeg har møtt her... Jeg er takknemlig for alt jeg har og alle jeg har rundt meg... Jeg er takknemlig at jeg har mennesker å være glad i og som er glad i meg... Jeg er takknemlig for at jeg har noen å savne... Jeg er takknemlig for at alle jeg bryr meg om er friske... Jeg er takknemlig for at alle rundt meg gjør livet verdt å leve.


James og Cierra.

Jerry, Trip, Preston.

Decorating.

Zac og Linzey. :)


3 kommentarer

Thanksgiving break

I løpet av de siste 6 dagene har jeg vært og sett Harry Potter and the deathly hallows på kino... tre ganger! Haha. Først dro jeg sammen med Linzey, Gabby, Preston, Audra og James dagen før den kom ut faktisk, på screeningen av filmen, siden onkelen til Preston og Linzey er managaner der. Vi betaler forresten aldri når vi går på kino, kjekt! I går dro jeg sammen med resten av seniorene og så den, og i dag var jeg sammen med Michaela, Cierra (kusiner), Trip, William, Linzey og Jerry. Bra film, men litt for mye å se den tre ganger på under en uke...

Uansett, forrige uke ble alle seniorene auksjonert bort i kantina i lunsjen til folk som ville kjøpe de til "senior slave day", jeg ble solgt sammen med Hannah for 45 dollar. Haha. I går var det slave day, noe som innebærer at de som har kjøpt deg, som i mitt tilfellet var lunsjbordet mitt, får lov til å kle deg ut som hva de vil, og få deg til å gjøre hva de sier. Jeg ble kledd ut som en indianer, og Hannah som en kalkun, siden det er Thanksgiving. Hver gang noen sa "HAPPY THANKSGIVING!" måtte jeg lage indianerlyd og løpe rundt Hannah, mens hun goglet som en kalkun. Fun day.

I går var det som mange andre dager stor sammenkomst og full fest her hjemme! Haha. Xavier, Anthony, James, James/Saudi, Stefan, Kayla, Tyler, Ben, Junior, John, Zachary og Linzey var her, og vi storkoste oss. Vi lagde bål, spiste pizza, spilte diverse spill, etc. De fleste sov over, så det ble ganske sent... noe jeg merket godt når jeg måtte opp klokka 0750 for å ordne badges til min letterman jacket. Vi har fri til neste mandag på grunn av Thanksgiving, noe som er sykt digg! Thanksgiving er i morgen og innebærer mye mat ettesom jeg har forstått... Jeg skriver i søvne nå. God natt.


Meg, Alli og Hannah som en kalkun.

Laura, meg og Amanda.

Kenny og Travis som en fe. HAHA døde.

Alle som ble auksjonert bort og kledd ut.

Travis, Roger og Mitchell.


2 kommentarer

Svar på spørsmålsrunde

Hvordan er Texas?
Texas for meg er upåklagelig. Jeg ELSKER varmen, atmosfæren, landskapet, menneskene, byene etc. Texas er større enn Frankrike og det sier litt. Fra hvor jeg bor kan jeg kjøre i tre timer så er jeg i den fjerde største byen i USA, nemlig Houston. San Antonio, som er knappe 30 minutter unna, er den sjuende største byen. Jeg bor på en liten plass, rettere sagt utpå landet, og jeg elsker det. Det er utrolig deilig og bo på et lite rolig sted, samtidig som jeg har tilgang på alt jeg trenger bare en liten kjøretur unna. Texas er cowboy/redneck stat nummer 1, og jeg synes det er morsomt. Når vi kjørte til Houston to helger tilbake siden sa vertsmoren min "you know you are in Texas when there are cows along the highway even though you are in a big city". Selv om vi var 10 minutter unna sentrum, var det kuer så langt øyet kunne se. På radioen går det i country musikk, og cowboy boots, belte og hatt er sletters ikke unormalt. Før jeg dro hit vil jeg tørre og påstå at verken jeg selv eller de som kjenner meg hadde trodd at jeg ville like dette så godt som jeg gjør, men det er ekte fakta. Det er veldig vanskelig og beskrive "hvordan Texas er", før man faktisk har opplevd det. Texas er også den eneste staten som har lov til å heise statsflagget sitt like høyt som flagget til USA, andre stater må ha det lengre ned på flaggstangen.

Everything is bigger in Texas.

Hvordan er folkene?
Menneskene er imøtekommende, interesserte, hjelpsomme, utadvendte og eventyrlystne. Jeg har ingenting negativt å si om folkene som er her. Jeg elsker alle.

Hvordan er v-familien din? Er de strenge?
Vertsfamilien min er BEST. Jeg elsker de alle sammen. Jeg har vært så heldig at jeg har kommet til tidenes mest chille vertsfamilie. Både vertsmor og vertsfar er en del av "gjengen", og sosialiserer seg veldig med vennene våre. Huset vårt er så å si en møteplass for alle, og det er alltid folk her. De er ikke strenge, og har behandlet meg som en av sine helt siden jeg kom hit. De elsker unger og ungdom og vil ta meg med på så mye som mulig slik at jeg kan få oppleve det som er og oppleve. I juleferien har vi leid en hytte i Colorado som vi skal til i en uke og stå på slalåm. Noe jeg liker veldig godt er at de stoler på oss helt til de ikke har en grunn til å gjøre det, de er altså veldig rettferdig.

Vil du anbefale folk å da til Texas? hvorfor/hvorfor ikke?
Ja. Les over hvorfor.

Var det vanskelig å bestemme seg for å dra til USA?
Jeg var frem og tilbake når det gjaldt om jeg skulle dra eller ikke helt fra august i fjord til i slutten av april, så ja, det var vanskelig å bestemme seg.

Hvordan var søknadsprossesen med explorius? Er du fornøyd med byrået?
Fylle ut papirer, intervju, fylle ut papirer, ambassade i Oslo. Det er som med alle andre byråer godt med papirarbeid som må gjøres. Jeg er veldig fornøyd med Explorius.

Hva er din beste opplevelse i USA så langt?
Vanskelig å nevne én! Jeg har gjort så utrolig mye siden jeg kom hit. Men en av de beste var definitivt Justin Bieber konsert i Houston. Ellers var det veldig gøy og få første plass i Cross Country på mitt aller første møte. Halloween, som jeg forresten glemte og skrive om her på bloggen, var også en vanvittig kul opplevelse.

Skal du på noen turer ut av Texas i løpet av året?:)
Jeg skal til Colorado. Utenom det vet jeg ikke enda.

Går du på cheerleading der borte? I så fall, har du noen bakgrunn med turn eller slikt?
Jeg går ikke på cheerleading.

Er vertsfamilien din kristen?
Ja, men vi går ikke i kirka.

Har du hatt hjemlengsel hittil?
Nei.

Hvordan ble du tatt i mot av både familie og personene på skolen din?
Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av absolutt alle jeg har møtt her.

Liker du skoleordningen i USA eller Norge best?
Skolen er enklere her i USA, men det betyr ikke nødvendigvis at den er bedre. De er veldig forskjellige på mange måter, og derfor vanskelig og sammenligne. Jeg har ikke noe i mot noen av skoleordningene.

Hva er positivt/negativt med USA?
Utenom at der er mye drittmat her har jeg ellers ikke så mye negativt å si.

Hvor mye av dine egne penger bruker du ukentlig ca?
Har ingen aning.

Vil du anbefale andre å reise med Exlporius?
Ja.

Hvilken spm spurte de deg om på både norsk og engelsk?
Det er et år siden... Jeg husker dessverre ikke.

Er det veldig vanskelig å følge med i timene/med leksene/prøver osv?
Nei. Gjør det du skal  og  øv til prøver, så er du sikret en A eller B.

Fikk du stipend?
Ja.

Hvilke karakterer hadde du i Engelsk på ungdomsskolen og videregående?
5.

Er skolen vanskelig?
Nei, ikke så lenge du gjør det du skal.

Hvor mye ukelønn/måndeslønn har du?
Har ikke noe fast.

Er det veldig vanskelig å komme med på cheerleading?
Ja. Det er et høyt nivå på cheerleadningen her borte. Men muligheten er der hvis man har erfaring nok.

Hvilken sporter er det egentlig å velge mellom?
Det er mange å velge mellom. Amerikansk fotball, volleyball, basketball, track, field, golf, tennis, baseball, softball, powerlifting, cross country... Jeg har garantert glemt noen.

Hva ville du sakt hadde vært det letteste, å begynne på en skole med masse folk eller få folk?
Få folk. Flere vet at du kommer og det er lettere å finne sin plass. Jeg har kun erfaring med få folk, så det er egentlig alt jeg kan si.

K to the double R O
jeg gleder meg til å klemme deg...gleder du deg til å klemme meg?
Jeg gleder meg VELDIG sukkerklump!

Trixie
Savner du meg?
Hver dag tuttilutt. Ikke glem meg.

Mamma
Kommer du hjem til sommeren;) ?
Jeg kommer hjem 3. Juni. For et år. Hehe. Neida. Jo da. Men ja... Jeg kommer hjem!

Ikke tenk på vertsfamilien du har nå, men visst du kunne ha fått sjansen til å bodd hos en tante og onkel av deg(ene snakker engelsk) istedenfor en random vertsfamilie, hva ville du ha valgt?
Random vertsfamilie.

Angrer du noen ganger på at du dro til USA. Jeg har veldig lyst til å dra, men er redd for å få hjemlengsel. Er skolen vanskelig der borte. Er det mye lekser osv? Synes du har en kjempebra blogg!
Å dra er den beste beslutningen jeg har tatt hele livet mitt. Så NEI, jeg angrer ikke. Hvis du vurderer å dra, DRA. Hvis du ender opp med å mistrives går det alltids fly tilbake igjen. At the end så angrer man på alt man ikke gjorde enn alt man gjorde. Det kan hende det ender opp med å bli det beste året av livet ditt. Hvis du ikke drar, får du aldri vite. Det er ikke mye lekser.

Får du ekstra studiepoeng om du drar til utlandet og studerer ett år?
Nei.

Anbefaler du Explorius? har hørt de tar med så mange, så det ikke lønner seg.
Ja. Det har ikke betydd noe for meg at de tar inn mange studenter.

Er du fornøyd med ASSE som organisasjon?
Ja.

Søkte du stater/område?
Nei.

Hvorfor valgte du Explorius nå, når du var med EF på språkreise?
Jeg hadde tidenes beste språkreise sammen med EF, men følte at Explorius gjorde en grundigere jobb når det gjaldt å veldige ut vertsfamilier enn EF. Personlig har jeg ingen negativ opplevelse men verken det ene eller den andre, men jeg har hørt historier om at EF ikke er så nøye som de burde være.


6 kommentarer

Spørsmålsrunde 2

Sparker i gang en spørsmålsrunde igjen siden det er godt etterspurt! Spør i vei, ingen spørsmål er dumme. Skal prøve å svare så fort og godt jeg kan.


Bilde fra Lauren sin overnattingsbursdag i helga!


16 kommentarer

Muss fra Georgia!

Fordi Martina er awesome like that, og jeg er så glad i henne!

Løw juu Katarina ;* My Texas babyyy oooh;)!

PRØØØV dere på å komme med en klage på designet!!!!!!! TRY ME!!

Lots of love, din beste tvilling <333


4 kommentarer

Play-offs

Som jeg har skrevet tidligere kom fotball laget vårt seg videre til play-offs. Derfor har denne uka på skola vært spesiell med et kveld pep-rally, og så og si hele byen ble dekorert for anledningen. Bilene, langs veiene og i hallwayen. Det er 14 år siden sist gang skolen kom seg til play-offs, så det var gøy og oppleve.

Det har ikke skjedd så mye spesielt denne uka fram til i går når kampen var egentlig. På tirsdag dro jeg, Ben, Forrest, Gabby, James og Preston og så på jentenes sin basketballkamp. På onsdag dro jeg på kvelds pep-rallyet sammen med James og Preston, men det var jo såklart masse andre folk der og. I går når jeg kom hjem var det fullt hus: James, Preston, Jr., Matt, Forrest, Ben osv... Haha. På grunn av fotballkampen. Jeg kjørte dit sammen med Audra, og på veien plukket vi opp Nolan og Camdyn som trengte noen å sitte på med.

Dessverre tapte vi play-off kampen, så i går så jeg min siste amerikanske fotballkamp for Jourdanton... Trist. Jeg har virkelig likt og se på fotballkampe hver fredag, og guttene har gjort en sykt god jobb med å komme seg dit de gjorde! Ellers er det fullt hus i helga med Trip, William, Jerry, Jonathan (venn av Trip og William), Nolan osv.

Her er en bildeoppdatering fra pep-rallyet og fotballkampen i går.Tyler, Travis, Kye og Elizar på fremste rad.

Kye, Elizar, Daniel og Roger.

Mødre!


Mitchell.

Kye.

Levi.

Elizar.
Klar for kamp!


Pray.Cheerleaderne!

Jr, Kody, Michael, Nolan, Preston, Camdyn, James og Ben.

INDIANS.Hannah og Linzey trist etter at vi tapte.


Ingen kommentarer

Live in Houston

Beklager dårlig lydkvalitet. Men hallais. Kan det bli bedre?


3 kommentarer

America vs. Norway 2

Sport

Sport i USA er alt. Det som er den store forskjellen mellom Norge og USA når det kommer til sport er at her er alt av sport i skolesammenheng. Man kan ta del i så og si hva som helst: volleyball, track, field, cross country, tennis, golf, softball, baseball, football, powerlifting, basketball osv. Som nevnt tidligere elsker alle skolelaget og støtter opp på kamper. Fotball laget (amerikansk fotball vel og merke) til skolen min har nettopp klart å komme seg videre til play-offs for første gang på 14 år, noe som er veldig stort. Skolen gjør en big deal ut av det, og har laget play offs t-skjorter alle kommer til å ha på seg på fredag når kampen er. I tillegg er hele hallwayen dekorert med ting til Play-offs, og langs veiene i Jourdanton har vi malt og satt opp fotballer med navnene til spillerne på. Her er det enkelt å skjønne hva jeg mener når jeg sier "school spirit". Jeg har ikke tall på hvor mange t-skjorter jeg har som jeg har fått/kjøpt i sammenheng med sport og skole. De aller fleste tar del i noe, enkelt og greit fordi det er utrolig gøy å være en del av et team. Personlig elsket jeg cross country, og er lei meg for at sesongen allerede er over. Nå er jeg i off-season track, så istedet for å trene tre timer volleyball hver dag har jeg en time gym, hvor vi sprinter, løper og løfter vekter. Jeg har mest sannsynlig trent mer siden jeg kom hit enn jeg har gjort hele livet mitt. Null tull.

Texting

Texting er stort her i Amerika. Texting er alt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men ofte kan fem personer gå på siden av hverandre uten å snakke fordi alle er så opphengt i sin egen lille iPhone eller mobiltelefon. Jeg har for å være helt ærlig blitt bitt av basillen. Det er ikke unormalt at jeg får opptil 200 text messages i løpet av en dag.

Jentenes oppførsel

Jeg kom automatisk inn i Linzey sin venninnegjeng siden hun er vertssøsteren min. Ikke misforstå meg her, men jenter vil alltid være jenter. Jeg liker alle sammen, men noen ganger kan oppførselen til jenter få meg oppgitt. Det hender at enkelte oppfører seg som bestevenner når den andre personen er i nærheten, men slenger dritt med en gang en annen snur ryggen til. Jeg er ikke fan av slik oppførsel, men har lært meg og akseptere at det er slik her til tider. Det komiske er at alle er veldig klar over det. Derfor kan enkelte "vennskap" virke for falsk for meg, og jeg begynner å lure på om folk sier noe når jeg er den som ikke er til stede. Heldigvis har jeg en god del guttevenner som jeg foretrekker å være sammen med. Ellers er jentene her veldig åpne og deler så og si alt med hverandre. En setning jeg for eksempel hører nesten er hver dag er "I'm gonna go and take a crap".

Guttenes oppførsel

Guttene harr en veldig annerledes i oppførselen mot jenter og meg enn hva jeg er vant til hjemme i Norge. Gutter i USA legger ikke skjul på noe, men går heller rett på sak. Dette kan være både positivt og negativt, fordi av og til ville det vært enklere hvis ikke guttene forteller meg riktig alt de har på hjertet. Det er vanskelig å skrive dette uten at noen misforstår meg eller tar det som skryt, men jeg prøver virkelig bare å forklare hvordan det er. Så tilbake til saken. Det er ikke unormalt at gutter kommer opp til meg og sier "lookin' good. Can I have your number?". haha. De fleste (dessverre med noen unntak) har respekt for jenters avgjørelser og holder seg unna hvis de vet at noen er opptatt eller holder på med noen. Jeg foretrekker amerikanere framfor nordmenn, rett og slett fordi jeg synes de vet bedre hvordan de skal oppføre seg.

Klær/sminke/mote

Moten her henger litt etter hva jeg er vant til hjemme i Norge. Det gikk stort sett i lange tunikaer som gikk over rumpa og tights hjemme. Her går det i jeans og t-skjorter. Personlig er dette på grunn av kleskoden, men slik er det ikke for resten. Det er ikke unormalt å gå i slengbukse eller male seg med blå eller grønn øyenskygge for å se pen ut. Jeg har så langt ikke slengt meg på den trenden. Ellers er såklart den berømte college/high school stilen selvfølgelig til stede her som alle andre steder i Amerika. De fleste på skolen har en rød skinnjakke med navnet sitt på ryggen og med tags alt etter som hva man er involvert i, for eksempel volleyball, golf og teater. Andre skoler har annerledes farge på sin jakke, alt etter hva skole fargen deres er.

Forslag til hva meg jeg kan skrive om?


4 kommentarer

America vs. Norway

Amerikanere og nordmenn. Amerika og Norge. Så utrolig forskjellige på så veldig mange måter. En ting jeg skjønte allerede når jeg så New York skyline da jeg ankom amerkansk jord 20. august i år, var at uansett hvor hardt jeg prøver har jeg ikke sjans til å beskrive hvordan det er å leve her på en blogg. Derfor blir alt veldig fort en kjedelig oppsummering av hva jeg har gjort og hvem jeg har vært sammen med. Jeg forteller nesten aldri hvordan personene jeg er sammen med er, hva slags forhold jeg har til dem og så videre. Det er fordi at jeg føler det er nytteløst fordi at det meste av det som skjer her og nesten alle jeg møter "må oppleves" for at dere der hjemme skal skjønne det. Derfor skal jeg PRØVE å skrive et innlegg her og nå om de største forskjellene det er mellom det å være ungdom i USA, og det å være ungdom i Norge.

Folk generelt

Siden jeg kom hit har jeg ikke opplevd en eneste person som har tatt meg dårlig i mot, som ikke har gitt meg en sjanse eller som ikke har vært interessert i å bli kjent med meg eller høre hva jeg har og si. Folk her er fordomsfri, imøtekommende og dømmer sjelden. Når det er sagt spres rykter kjappere her enn i Bodø (tro det eller ei), jeg har opptil flere ganger hørt eller fått slengt noe i trynet om meg selv som jeg selv ikke visste hadde skjedd eller var fakta. Siden jeg går på en liten skole med omtrent 350 elever, vet ca. alle hvem alle er og alt om alle. Dette har så langt for meg for det meste vært positivt. Personlig tror jeg at det å være utvekslingsstudent på en liten plass er mer ideelt enn på en skole med 2000 elever, fordi her vet alle hvem du er og du trenger ikke å forklare deg til hver eneste du møter. Det skjer hver eneste dag at folk jeg (siden jeg er ny) ikke har peiling på hva heter jeg er roper navnet mitt når jeg går fordi dem. Jeg ankom en basketballkamp idag og hadde glemt mitt athletic pass for å komme inn, og en dame jeg aldri har sett før sa "It is all good, I mean, you are our norwegian exchange student! Go ahead and go in".

Skolen

Amerikansk High School er så langt fra en norsk videregående skole som du kan få det, hvis du ser bort ifra at det såklart inneholder skole og lekse. Jeg mener, har skoler i Norge en gang en "skole farge"?. "School color" høres bedre ut for meg... haha. Her har hver skole en egen farge, egen maskott, egen sang, eget slagord... Dere skjønner tegninga. Og ikke minst har en amerikansk high school det vi kaller "school spirit". Alle elsker skolen sin og lagene.

Her har vi en klokke som ringer fem minutter før hver time, en warning bell to minutter før time, og en tardy bell som forteller at hvis du ikke er i ditt klasserom er du for sent ute. Vi har også en klokke som ringer når hver time er over. For å delta på sport må man bestå alle fagene man har, og for å gjøre det er man nødt til å ha en average på over 70 prosent, som tilsvarer en C. Å få en C er peace of cake så lenge man gjør det man skal og leverer alt inn. Så langt har jeg kun A og B i alle fag. Timene varer i en og en halv time og det er sletters ikke noe mer disiplinert her enn hjemme. Mobiltelefoner skal vel og merke ikke være til stede, men man lærer seg kjapt hvilke lærere som bryr seg og hvilke som ikke gjør det. Her handler det også om common sense, man tar ikke opp telefonen hvis en lærer snakker... Men for eksempel hvis man er ferdig med alt for den timen. Et lite minus er kleskode. Vi må ha belte, ha skjorten tucked inn og får ikke ha hull i jeans. Shorts/skjørt må være minst 4 inches above the knee. Følger man ikke regler eller kleskode straffes det detention. Enten før skolen, i lunsjen eller en hel dag.

Skolen har også et eget band som spiller og har opptreden hver pause under fotballkampene. Det hele er veldig amerikansk og faktisk ganske søtt selvom det er kjent for å være nerder som deltar. De har på seg uniform, hatter med fjær, har en diregent etc.

Kantina

Kantina, eller "the cafeteria" skal få et eget lite innlegg, fordi den forundrer meg like mye hver dag. Noe jeg synes er utrolig komisk er at alle, og da mener jeg alle har en fast plass i kantina, og nåde deg om du stjeler noen andre sin plass. Alle sitter på akkurat en samme plassen hver bidige dag, det slår ikke feil. Kjekt fordi at man vet alltid hvor man finner folk. Min "gjeng" sitter på et langbord... Hvis de to som sitter på hver sin ende ankommer bordet først, setter de seg likevel på hver sin ende og venter på at resten skal komme. Skjønner egentlig for å være helt ærlig ikke helt greia.

Maten

Amerika er amerika. Det er ikke uten grunn at amerikanere er de feiteste i verden. I dag dro jeg på basketballkamp sammen med James (James som i Saudi. Når det er vertsfar James skriver jeg heller vertsfar) og Preston, og vi bestemte oss for å dra innom Sonic for å kjøpe noe å drikke. Vi trengte ikke en gang å gå ut av bilen. Der satt vi, plukket ut hva vi ville ha fra et kart, sa det til en mikrofon, og en dame kom løpende med oss til det. Latterlig spør du meg, men det er Amerika dere. Når det er sagt er det ikke vanskelig å leve sunt her hvis man vil, fordi utvalget er upåklagelig. Personlig lever jeg like mye på Special K og Wasa knekkebrød her som jeg gjorde hjemme... Men det hender jeg spiser flere cookies og kjøper iskrem oftere her. Vanskelig å la være i 30 grader.

To be continued. Hvis noen er interessert?


11 kommentarer

Bieber fever in Houston

Så jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Hvor mange norske drar på roadtrip til Houston for å se Justin Bieber, bor på et fire stjerners Hilton hotell som er 1 minutt unna Toyota Center hvor konserten var, og har fantastiske seter center stage?! Helga var tidenes beste. Konserten var sinnsyk. Plassene var upåklagelige, og Justin Bieber kom ut i en slags boks bokstavelig talt en meter over hodet på oss. Det hele var utrolig urealistisk, og jeg tror enda ikke det har gått oppf or meg at det skjedde. Sean Kinston var også til stede, og Eenie Meenie var uten tvil et høydepunkt. Hele showet var rett og slett råbra. Jeg er sikker på at til og med folk som ikke er Bieber fans hadde likt opptredenen. Tusen takk mamma og pappa, for verdens beste julegave. Mye skal til for å toppe dette. Mye.


Houston.Jeg og Laura.

Linzey og jeg.
Sean Kingston.


I'm in love.

Whatever Jasmine Villegas...

So close.


Eenie meenie.


7 kommentarer

Mobile Uploads


James, tatt første uka mi her.

Gabby og Kyanna.

Daisy.

Hannah, Ari og Jamie.

Bildet snakker for seg selv. Walmart!

Katarina is amazing, Linzey is not. By Breanna Henderson.

Jack på teaterøving.

Hannah og en random ku.

Jamie før vi skal kastrere griser. Har forresten glemt og dele den historien med dere. Tror vi dropper det.

Gabby sin tegning i kjemien av Kenny.

Gårsdagens sign til Kenny! Haha dør.


Én kommentar

Justin Bieber i Cole

Denne uka har flydd av gårde akkurat som alle de andre ukene her. Faktisk så var det hele 10 uker siden jeg kom i går. Om mulig trives jeg bare bedre og bedre. Jeg har vært utrolig heldig og havnet i en familie som tar vare på meg som om jeg var deres egen, og som vil ta meg med på så mye som mulig for å gjøre året mitt perfekt. Jeg har lest mange blogger, i tillegg til at jeg kjenner mange som har vært nødt til å bytte familie. Så jeg vil bare si at jeg er klar over hvor heldig jeg er, jeg tar overhodet ikke alt det her for gitt.

Uansett. På torsdag dro jeg, Linzey og Preston og serverte i en galla sammen med mange andre fra skolen. Alle hadde på seg svart og gikk i masker. Det var faktisk veldig gøy, i tillegg til at de betalte oss 30 dollar for det! Meen over til det viktige: I går dro jeg til San Antonio for å se på fotballkamp mot Cole, som er en militærskole sammen med Audra, James, James/Saudi, Jr, Preston og Ben. Når jeg kom dit fikk jeg vite at Justin Bieber hadde vært på den skolen og spilt One less lonely girl for 50 elever de hadde plukket ut, snakket med dem, og gitt klokka si til rektoren for å auksjonere til veldedighet SAMME DAG som jeg var der, altså i GÅR! Så sykt. En dame som hadde vært der sendte meg dette bildet som hun selv hadde tatt:

Og dette skrev Justin Bieber på twitter:

Deeet var kult. MEN noe som er enda kulere er som de fleste sikkert vet, at jeg skal til Houston sammen med Linzey, Audra og Laura for å se han LIVE IDAG! Herregud jeg gleder meg latterlig mye. Først skal vi se på guttene løpe regionals i Cross Country, så bærer det av gårde.Én kommentar

My very own Justin Bieber

Så her er jeg og min Justin Bieber look-a-like! Haha. Det er Danny... de ligner litt, eller hva? Men nå er det bare 5 dager til jeg får se den ekte Justin Bieber, in real life. Be jealous.


9 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits