Ambassadehelg i Oslo

På fredags morgen dro jeg, Martina, mamma, Ragnar og moren hans til Oslo med samme fly. Siden da har vi stort sett holdt sammen gjennom ambassademøte, byturer og informasjonsmøte! Ambassaden var ikke slik som vi hadde sett for oss, det var ikke noe stress i det hele tatt. Vi var faktisk ferdig der kl. 11 på fredag og hadde dermed hele dagen i byen. Jeg, Martina og Ragnar dro til Aker Brygge og møtte Karoline, og så vandret vi rundt i byen i timesvis. Det var utrolig koselig!

I går var vi på informasjonsmøte i Sandvika. Det var ganske greit og få den informasjonen vi fikk, men jeg må innrømme at jeg synes det ble litt mye gjentakelser i lengden! Det var ikke så mye nytt, men sikkert lurt å få alt helt klart for seg! Jeg fikk forresten placement dokumenter fra Signe idag, så nå er det endelig bekreftet fra alle kanter at det er til Texas jeg skal. Karoline bestilte også billetter for å komme å besøke oss en uke i Spania i sommer, så det betyr bare enda mer å glede seg til!
6 kommentarer

California og Nevada 2009Universal Studios Los Angeles


Las Vegas!


San Francisco

Hollywood

The Grove, Beverly Hills


Los Angeles


Disneyland

Dodgers vs. Reds i Los Angeles

Huntington Beach


California State University Long Beach/Campus


Santa Monica

San Diego

Long Beach

... blir året i USA bare halvparten så bra som måneden min der i fjor skal jeg ikke klage! Jeg skrev forresten blogg under oppholdet hvis noen skulle være interessert.


2 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits