Last day of district...and track

Track er herved over. Jeg har løpt min siste mile og min siste 800 her i Amerika. Det føles godt samtidig som det er trist. Godt fordi jeg tror ikke føtterne mine hadde klart enda et track meet...trist fordi jeg har hatt en utrolig gøy sesong. Håper det har kommet frem på bloggen hvor godt jeg har trivdes med track. Guttene gjorde det veldig bra, og en del har gått videre til regionals, deriblant James, i 300 hurdles. :)

So here we go...Siste sett med bilder av track.5 kommentarer

District day 13 kommentarer

Dilley track meet

Etter track meet forrige lørdag dro jeg til James og spiste middag og bare hadde en koselig kveld med han og familien hans. Etter det har det ikke skjedd noe spesielt. På torsdag hadde jeg track meet i Dilley, og jeg løp denne gangen. Det gikk ikke så veldig bra... dritbetennelse. Men neste helg er det district, altså det siste og viktigste track meet som er. Jeg kan ikke tro at track er over om en uke. Selv om jeg har plagdes har det vært den beste sporten jeg har tatt del i så langt. Det har vært mange tunge økter, mange tidlige morgener med vekter, og mye hard trening. Men det er ingenting som slår følelsen av å for eksmepel gjøre det bra på et meet, eller å være ferdig med en trening. Jeg savner det allerede, og det er ikke en gang over. Det har ikke minst vært sosialt, og jeg har fått tilbringt masse tid sammen med de som betyr mest her.

I går dro jeg til San Antonio sammen med James og moren. Det var 38 grader, og jeg holdte på å brenne opp. Haha. Det var uansett en kjempe koselig tur og restauranten vi spiste på hadde en herlig atmosfære. Vi dro også på litt hus shopping siden de har drevet og pusset opp hus.


4 kommentarer

Deatwyler track meet

Bilder fra track meet forrige lørdag. Godkjent dag bortsett fra at jeg brente av meg halve ryggen. Haha. Jeg klarer nesten ikke gå på grunn av betennelse i beina, så jeg har ikke løpt en eneste dag på trening denne uka... Utrolig kjipt. Så jeg kan heller ikke løpe på track meet i morgen. Suger. Jeg skal allefall dra og se på resten av folket, ta et par bilder og kanskje smøre på solkrem!


3 kommentarer

Sportsbilder

Moren til en venninne tar sportsbilder av the squaws og the indians. Her er noen jeg fant (og stjelte...)


2 milers.

Relay.

Preston i relay.


Triple jump.

The 800.

Hurdles.


The one mile...

1 milers, varsity boys.

High jumping.


Varsity boys.

Preston.

2 kommentarer

Crystal City track meet

Da er uka over, og vi har med andre ord SPRING BREAK. Har forøvrig ingen planer siden James skal til Florida... haha. Uansett, har ikke gjort noe spesielt denne uka utenom track meet i Crystal City i går. Vi dro fra skolen etter lunsj, og det var en to timers busstur. Crystal City er det beste stevnet vi har hatt til nå, etter min mening. Tracken var kjempe fin, og været var perfekt. Jeg løp min beste tid i både 800 meteren og 1600 meteren, og kom inn etter 6 minutter og 37 sekunder på 1600 meteren, 10 sekunder bedre enn sist gang. Endte opp med 6. plass, altså medalje! Hurra. Målet heretter er å få medalje på hvert meet.


6.9 speed limit.. Get it?! Haha.

Ariana, triple jump.

James, høydehopp.

YMCA.
LINZEY!4 kommentarer

Pleasanton track meet + weekend

Kort oppsummering av helga: På fredag kom James hit rett etter skolen. Vi slappet av hele ettermiddagen og dro ut og spiste på kvelden. På lørdag stod jeg opp klokken 06.30 fordi vi hadde enda et lørdags track meet. Jeg plages veldig med betennelse i beina... og gjorde det ikke særlig bra. Jeg løp 800 meteren, som er det hardeste løpet fordi det er to runder med sprint, og 1600 meteren. Møtet var heldigvis i Pleasanton, som er i nabobyen, ca. 10 minutter unna, så vi slapp en eviglang busstur! Vi hadde klesklyper vi gikk rundt og satt på random folk som gikk forbi... sykt gøy. Hahaha. Gabby fra Austalia sin ide, selvfølgelig. Etter møtet dro jeg, James, Preston, Laura, Charles, Nolan og Cody til The Quarry i San Antonio, som er en veldig stor kino. Vi så Rango, en animasjonsfilm som jeg anbefaler alle å se!

I dag har jeg vasket bad og slappet av med James stort sett hele dagen. Alt i alt a good weekend.James got pinned!!Varsity boys klar for 1600 meteren.Laura stakkars som tror de tar et søtt bilde... got pinned!!


Ingen kommentarer

Trening

Track er som nevnt 100 ganger før igang for fullt. Jeg tenkte bare jeg skulle la alle late rumper i Norge som tror vi i USA spiser oss feite vite at det bare er onsdag og jeg har allerede sprintet 800 meteren på trening ni ganger... Tre ganger hver trening.. i veldig varmt vær. Trærne er grønne igjen, og "vinteren" er over. Det er igjen ca. 30 grader på det varmeste hver dag... Ganske tungt når vi løper rundt i sirkler i timesvis. Men jeg liker det. Det er en deilig følelse når man er ferdig med en tung løpetrening.


2 kommentarer

George West track meet

Da var enda en uke gått. Kan ikke få sagt nok hvor ufattelig fort tiden går. Uka har gått til trening, trening og litt mer trening. På torsdag var jeg igjen på skolen for å hjelpe til med junior high track meet... i sol og 26 grader. Ligger stort sett en plass mellom 25 og 30 grader for tiden, så jeg klager ikke. I dag stod jeg opp klokken 6 fordi vi hadde track meet i George West. Gjorde det helt greeeeit... palges med chin splints, så ja. Fredagskvelden og lørdagskvelden var jeg sammen med...wait for it.....James. Hahaha.


Australia og Norge!

Gjør hva vi kan for å løpe fortere...som å tegne flagg og skrive Norway.

Alli og P-dub.

James Steinle.

Kos.


Ingen kommentarer

Pearsall track meet

Jeg har ikke tenkt til å utdype forrige innlegg noe mer på bloggen. Enkelte ting er jeg bare nødt til å holde for mg selv og mine nærmeste...

I går hadde jeg mitt første track meet i Pearsall. Jeg løp the one mile, noe som tilsvarer 1.6 kilometer. Jeg kom inn på 6.45, så er rimelig fornøyd med den. Er ikke helt sikker på hvilken plass jeg fikk fordi jeg var så utrolig sliten etterpå siden jeg var syk, men vertsmor sa hun tror det var 8. plass. Vi kom hjem i 23-tiden og idag er det prom. Føler meg ikke klar i det hele tatt! Tiden har gått så fort, plutselig var dagen her. Jeg gleder meg uansett, tror det kommer til å bli en kveld jeg ikke kommer til å glemme.


Laura og Jamie.

Spikes! hahah.


Meg og Laura.


Meg og JT.

Laura og meg.

Allison, ready for high jumping.

Jamie, Ari, Linzey.
Laura! Nydelig :)

Ari og Alli.


5 kommentarer

Play-offs

Som jeg har skrevet tidligere kom fotball laget vårt seg videre til play-offs. Derfor har denne uka på skola vært spesiell med et kveld pep-rally, og så og si hele byen ble dekorert for anledningen. Bilene, langs veiene og i hallwayen. Det er 14 år siden sist gang skolen kom seg til play-offs, så det var gøy og oppleve.

Det har ikke skjedd så mye spesielt denne uka fram til i går når kampen var egentlig. På tirsdag dro jeg, Ben, Forrest, Gabby, James og Preston og så på jentenes sin basketballkamp. På onsdag dro jeg på kvelds pep-rallyet sammen med James og Preston, men det var jo såklart masse andre folk der og. I går når jeg kom hjem var det fullt hus: James, Preston, Jr., Matt, Forrest, Ben osv... Haha. På grunn av fotballkampen. Jeg kjørte dit sammen med Audra, og på veien plukket vi opp Nolan og Camdyn som trengte noen å sitte på med.

Dessverre tapte vi play-off kampen, så i går så jeg min siste amerikanske fotballkamp for Jourdanton... Trist. Jeg har virkelig likt og se på fotballkampe hver fredag, og guttene har gjort en sykt god jobb med å komme seg dit de gjorde! Ellers er det fullt hus i helga med Trip, William, Jerry, Jonathan (venn av Trip og William), Nolan osv.

Her er en bildeoppdatering fra pep-rallyet og fotballkampen i går.Tyler, Travis, Kye og Elizar på fremste rad.

Kye, Elizar, Daniel og Roger.

Mødre!


Mitchell.

Kye.

Levi.

Elizar.
Klar for kamp!


Pray.Cheerleaderne!

Jr, Kody, Michael, Nolan, Preston, Camdyn, James og Ben.

INDIANS.Hannah og Linzey trist etter at vi tapte.


Ingen kommentarer

Volleyball og x country finished

På tirsdag hadde vi siste volleyballkamp og sesongen er dermed herved over. Det er slutt på å dra hjem fra skolen halv seks og tre timers trening hver dag; nå starter off season track! Det vil si en times track trening på slutten av skoledagen før vi faktisk drar hjem til vanlig tid! Det føles passe godt akkurat nå. Å være på skolen fra åtte til (tidligst) halv seks om dagene merkes på kroppen etter hvert. Livet her er sykt travelt. Når en ny uke starter mandager er det fredag før jeg vet ordet av det. Jeg elsker hver sekund jeg har her borte, og har allerede begynt og grue meg til dagen jeg må ta farvel med alle jeg møter.

På onsdag hadde vi district cross country meet, og for første gang denne sesongen så kom jeg inn som nummer 2 av jentene fra skolen min. Jeg kom på 14. plass av ca. 60 stk, noe som var ganske kjipt ettersom topp 10 går til regionals som er i San Antonio neste lørdag. Men Kayla som kom inn før meg fra Jourdanton skal dit som individual av jentene, og James, som faktisk kom på 4. plass (!) av guttene skal også. I tillegg klarte også hele varsity gutte laget å komme seg til regionals som et lag. Jentene var veldig nære, og alle gjorde en kjempe god jobb og forbedret tiden sin! Forhåpentligvis stopper jeg, Audra, Linzey og Laura i San Antonio på vei til Houston og heier på folket vårt. Trist at jeg er ferdig med cross country allerede, jeg virkelig likte den sporten!

Av mange grunner er livet helt perfekt som det er akkurat nå, og jeg skulle bare ønske jeg kunne trykke på "pause" en liten stund så jeg kan få tid til å bare nyte det. I helga er det Halloween, noe som inkluderer haunted house, haunted house hay ride, sleepover hos Ariana og mye mer. Jeg gleder meg VELDIG!
Siste volleyballkamp :(:


Tøying.

Indian varsity girls: Kaitlin, Kayla, Allison, meg, Jamie, Ariana og Laura.


Sliten etter 3.2 kilometer.

Indians varsity boys: Jr, Michael, James, Nolan, vet ikke, Matt og Preston.James.

Kommentarer etterlyses. Mister motivasjonen.......


6 kommentarer

Bandera cross country meet

I går dro skolens cross country lag til Bandera for å løpe vårt tredje løp. Bandera er ca. to timer unna her, og vi kjørte som alltid når det er i skolesammenheng, med buss. Bandera er et nydelig område med elv, skog osv. Det var latterlig varmt, garantert opp mot 40 grader, så veldig unormalt for meg, haha. Bandera er et stort møte, og det var til sammen rundt 700 stk som løp. Men det er delt opp i varsity, jv, gutt, jenter, Junior High og High School. Hele vårt lag løp på jv siden møtet er såppas stort at vi løper mot skoler med 2000 elever, og vi har knappe 350. (Jv står for junior varsity). Hvis jeg ikke har sagt det før så er cross country at man løper 2 miles, som tilsvarer 3.2 kilometer så fort man kan. Varsity guttene løper 3 miles, og av og til jv. På møtene får topp 15 eller 20 medalje, og til nå har jeg fått medalje på tre av tre møter. Mitt første møte var tiden min 14.20 og jeg fikk 1. plass av alle på jv, andre møtet var tiden min 15.01 (sugde) og jeg fikk 9. plass, og på dette siste møtet hvor hele skolelaget løp sammen var jeg best av alle jentene og fikk 14.17, noe som tilsvarte 9. plass av til sammen 108 personer som løp på jv. Ganske fornøyd med den ja! Grunnen til at jeg har vært på jv til nå er fordi at papirarbeidet mitt ikke har vært ferdig, men det er det nå så neste onsdag skal jeg løpe på Varsity. Det blir det siste møtet hvis jeg ikke kommer meg til regionals.

De fleste her hater cross country, men jeg synes faktisk det er ganske gøy, haha. Selvom det føles ut som om man skal dø når man er midt i det og løper som en gal i 40 grader. MEN jeg blir allefall ikke feit mens jeg er her! Jeg sender forresten mine aller varmeste tanker til Martina, tvillingsøsteren min, som har vært så utrolig uheldig å skadet kneet sitt. Jeg synes utrolig synd i deg og tenker på deg VELDIG mye.


Haha lol.

Amantha!

Fra når guttene løp.


5 kommentarer

Cross country Poth/George west

Nå har det gått en stund siden jeg har hatt tid til og blogge, så her kommer en oppdatering så langt jeg kan huske.

Uka har gått fort som vanlig. På onsdag og torsdag etter volleyballtrening løp jeg, Preston, Cody og James på tracken. Vanligvis har vi volleyballkamper på fredager, men denne uka var det bare Varsity som spilte bortekamp i George West, som er ca. en time unna. Fotball laget hadde også kamp der, så jeg dro dit sammen med James, Preston, Cody og Forrest. På veien stoppet vi og spiste osv, veeeldig koselig tur!

I går var det et nytt cross country meet i Poth, så da var det opp klokken 6 og avreise fra skolen klokken 06.45. Jeg var sliten etter å ha vært oppe til i 1 tiden dagen før, og tapte meg med 40 sekunder fra forrige møte. Utrolig kjipt, men jeg fikk uansett 9. plass av 43 løpere, så det var jo greit. Denne uka blir det hardcore running med Preston og James, haha!

Når vi kom hjem var det family reunion hjemme hos oss, så her var det omtrent 50 stk. Til tross for at jeg i utgangspunktet kjente ca. ingen utenom min familie og folk som bor her i nærheten, så var det faktisk ganske så koselig! Trip, William og Jerry er også her i helga. Senere på kvelden når folk var dratt kom James. Jeg, Trip, William, Preston, Linzey, James og Jerry lekte "murder in the dark", en slags gjemsel lek i mørket rundt i huset. Haha, gøy. Senere satt vi på en skrekkfilm!

ELLERS har jeg some BIG news!!!!! JEG, LAURA, AUDRA OG LINZEY SKAL PÅ JUSTIN BIEBER KONSERT 6. NOVEMBER! Verdens beste foreldre hjemme i Norge har gitt meg verdens beste julegave! Jeg gleder meg noe sinnsyyyykt mye! Den er i Houston så vi skal sove på hotell rett ved konsert arenaen. Herregud, jeg kommer til å dø.


5 kommentarer

Volleyball og x country

På fredag hadde vi som sagt volleyball, og vertsmor tok masse bilder så det kommer under! Vi tapte dessverre med sånn to poeng, fordi det andre laget spilte seift. Vi var i en by som het Dilley, litt over en time unna. Rett etter volleyballkampen bar det avgårde til Charlotte, hvor fotball laget hadde kamp, og de vant!

På lørdagsmorgen stod vi opp klokken 05.45 og tok buss fra skolen klokken 06.30 med cross country laget. Vi kjørte i to timer til en by som er veldig nært grensen til Mexico som heter Carizo Springs tror jeg. Jeg var veldig nervøs siden jeg aldri har løpt cross country før, men vet dere hva? JEG VANT! Jeg kom inn først av alle jentene og mange av guttene jeg løpte mot. Det var en deilig følelse, og jeg gleder meg allerede veldig til neste meet, som er om to uker. Man løper 2 miles, som tilsvarer 3.2 kilometer, i 35 grader. Jeg er ikke sikker på hvor mange det var jeg løpte mot, men det var en god del! Føltes godt siden Preston sa før jeg løpte "If you don't get 1st place, I'm shipping you back!". Haha, etterpå sa han "okay, I guess you can stay. Good job!". Hurra! Senere på kvelden kom Forrest, James og Charles på besøk, og vi så tidenest mest randome film som er laget i 1986 som heter Troll 2. Hahaha.

2 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits