Her skal jeg bo


9 kommentarer

Texas bekreftet!

Vertsmor Audra bekreftet idag at organisasjonen i USA har lovet dem at de er tre hundre prosent sikkert min vertsfamilie! Det var en stor lettelse, og jeg kan fortsette med å leve i min egen lille lykkelige verden. Hodet mitt er bare i Texas, og jeg har vanskeligheter med å konsentrere meg om hva som skjer her!

Vi er ready to go, eller hva Katrine?


7 kommentarer

Litt om familien

I dag har jeg snakket med masse med Linzey og vertsmor Audra, og Audra er like hyggelig som datteren!  Her kommer det jeg har av informasjon om familien:

De bor på landet et lite stykke fra Jourdanton. Pleasanton er en annen by som på en måte er sammenhengende med Jourdanton. Til sammen er det ca. 13 500 personer som bor i de to plassene. Den nærmeste byen er San Antonio, som er den 7 største byen i USA. Jeg skal gå på en liten skole som heter Jourdanton High School som har ca 350 elever. Her kan man være med på golf, volleyball, cross country running, track and field, cheerleading (alle disse er Linzey med på), tennis, softball og powerlifting. Siden skolen er såppas liten er det ikke tryouts i annet enn cheerleading tror jeg.

Audra er født og oppvokst i Pleasanton, mens vertsfar James er født og oppvokst i Jourdanton. De har vært gift i fem og et halvt år. Linzey, som er like gammel som meg, og Preston, som er 15, er Audra sine barn. I tillegg har vertsfar James to sønner, Trip og William. Trip er 11 år og William er 14 år. De to bor hos moren sin i San Marcos, som er litt over en time unna. Familien min har et godt forhold til moren til Trip og William og møtes ofte. Trip og William spiller begge amerikansk fotball, og Trip spiller også trommer.

Jeg skal bo sammen med Audra, James, Linzey og Preston. Jeg får bestemme selv om jeg skal ha eget rom eller bo sammen med Linzey. Audra sier at de elsker barna og å ha de og vennene deres i nærheten. Hjemmet beskriver hun som "kid oriented". De arrangerer ofte "parties", og vennene til Preston og Linzey er ofte hjemme hos dem.

Det var Linzey som hadde sagt forrige søndag at hun lyst å ha utvekslingsstudent. Da hadde familien hevet seg rundt med en gang for å finne noen, så de gikk fort fram! Det virker som om at det var i hovedsak Linzey som valgte meg. Hun sa at når hun hadde lest brevet mitt hadde hun ikke lest noen andre sine, fordi hun visste at det var meg de ville ha. Jeg ble litt rørt! Idag har fortalt meg en del om livet der borte. Hun og vennene er veldig close og gjør alt sammen. De bowler, går på kino, gjør masse forskjellige sporter sammen og er alle cheerleadere. De drar til San Antonio for å dra i fornøyelsesparker, til stranden og møtes ofte hos ei venninne som har basseng! Hun heter Ariana og hun har allerede tatt kontakt på facebook, og virker sykt grei og sier de skal sørge for at jeg får det fantatisk der borte :)

Klimaet er veldig varmt. I dag var det 28 grader før klokken tolv, og det skulle bli 33 grader på det høyeste. Hun understreket at dette var i mai, og at det kom til å bli enda varmere. Audra sa "you are in for a complete change." Det er en kort vinter og det snør nesten aldri.

Som dere ser virker de som en utrolig bra familie, og jeg kunne ikke vært mere fornøyd! De hadde en tysk gutt på utveksling skoleåret 2008-2009, og han kommer på besøk til de i juli. Han savner Texas veldig. Så det lover bra!


8 kommentarer

Texas here I come!

JEG HAR FÅTT VERTSFAMILIE I TEXAS! Jeg er så utrolig glad! En jente som heter Linzey la meg til på facebook, og så sier hun "my family is going to be your host family in the states!". Jeg har siden da løpt turbo rundt i huset og vekket resten av familien. Men Linzey er like gammel som meg og kjempe søt! Jeg skal bo i en liten by som heter Jourdanton, en halv time unna millionbyen San Antonio. Linzey skrev dette

preston is a year younger than me and he is my brother, my moms name is audra and my step dad is james, he has two sons, their names are trip and william they are both younger also. and then i also have an older sister in college named terra. we absolutely LOVE sports!! and preston and i are involved in pretty much everything you can be at our highschool. :D we love traveling and every year we go skiing/snowboarding so be ready!!! it's a ton of fun! we live in a small town but the closest city is only 30 minutes away. the beach isn't very far either :) it's about 2 hours. we enjoy watching movies and going places as much as possible, we are very active. and i absolutely love to go shopping!! oh, and we have have two dogs, some cats, chickens, turkeys, and i have a goldfish :) all the animals are outside with the exception of one small dog and my fish. if you have any other questions ask away!!

PS. Jørgen skal bo fem og en halv time unna meg med bil! Hurra!
PSS. Katrine skal bo tretten timer unna meg med bil! Hurra 2!
PSSS: Sindre skal bo 1 dag og 17 timer unna meg med bil! Hurra 3!


13 kommentarer

Hei! Denne bloggen er fra når jeg var utvekslingsstudent i Jourdanton, Texas skoleåret 2010/2011. Jeg reiste med en organisasjon som heter Explorius og hadde et helt fantastisk år. Her kan du finne svar på spørsmål andre utvekslingsstudenter har lurt på, og du kan se hvordan mitt opphold var. Har du spørsmål kan du sende meg en mail til katarinatorrissen@gmail.com.


hits